Ord & deling fra hjerte

Da starter vi igjen!

Jeg vil fra nå av dele mine ord via denne siden da jeg ønsker å distansere meg fra sosiale medier en periode. Her vil du kunne møte samme type innlegg som jeg alltid har delt - men enda mer åpent. Ja, jeg har sterke meninger og anbefalinger som er mer egnet å dele på min egen hjemmeside. Om du vil fortsette å følge meg så håper jeg du vender deg til å klikke deg inn her istedenfor - så ofte du vil. Bloggen er for alle - medlem eller ei! Velkommen hit er du <3

21/1-23: Nymåne & sannhet: JEG TAR NÅ EN LITEN PAUSE FRA SOSIALE MEDIER🌙️ Hjemmesiden www.timetoheal.no holdes aktiv og blir min "base" ❤️

Det er tidlig søndag morgen og jeg våknet med repetisjoner av et ord: Epigeneticks. Jeg har i natt vært gjennom mange hendelser fra oppveksten hvor jeg ser hva som har påvirket meg, men også hva jeg selv har BRUTT av mønstre ved å leve ut meg selv - og på min måte....Noe henger fortsatt litt igjen og det er dette...

Det er torsdag og jeg våkner opp med en voldsom tannverk. Før jeg rekker å meditere på det får jeg litt panikk siden tannlegen er den siste jeg ønsker å tilbringe tid hos nå når jeg har mye på agendaen. Jeg bestemmer meg for å se mer på tannverken og det kommer veldig tydelig beskjed: elektrikeren som kommer senere i dag har vondt i tennene.... ...

Det er dagen med regn som var etterlengtet og jeg har en "counting my blessings day" med en nydelig kopp golden milk og rainblessing song. Foran meg har jeg en gave jeg fikk på yogatimen i går, et smykke med den fineste Buddha. Det varmet godt og jeg kan ikke få sagt ofte nok hvor takknemlig jeg er for alle...
Jeg startet dagen med en grønn detox etter fullmånen som var her i går og ønsket mitt er nå å bevege meg mot vintersolverv med en lett og ren energi og kropp. På den måten kan jeg enklere lytte innover, meditere og gjøre mine ritualer for solen som nå skal feires...Den kommer sterkere tilbake og dagene blir gradvis lengre. Jeg...
Det er natt til fredag og jeg har krøpet godt inn i sofaen fast bestemt på å uttrykke mine tanker om en verden som er på feilspor, mennesker som går i gal retning. Jeg er ingen helgen, jeg gjør sikkert også feil, men jeg er ekte og ærlig med stort hjerte for alle som krysser min vei...Bildene nå er i...
Å være "hjemløs og billøs (!)" som jeg nå har vært en stund nå har sine ups and downs. Jeg velger å se på det positive i ett med all vandring. Alt jeg møter på veien er en berikelse hver eneste dag!

Det er onsdag og jeg har vært tidlig oppe for å rekke flyet som skal ta meg med til en del av verden hvor jeg alltid føler meg hjemme. Litt kaotisk start og jeg ble usikker på alle hindringer som viste seg, men etter litt grubling fant jeg ut at det handlet nok mest om at jeg hadde planlagt med...

Det er tirsdag morgen og det har vært en urolig natt - fullmånen har herjet og det var vanskelig å finne ro. Ja, som månedyrker er jeg i en god syklus med alle månefaser og jeg opplever og erfarer en dypere og dypere innsikt for hver fase. Det hjelper meg med tillit til veien og forklarer også en hel del....