Ord & deling fra hjerte

Da starter vi igjen!

Jeg vil fra nå av dele mine ord via denne siden da jeg ønsker å distansere meg fra sosiale medier en periode. Her vil du kunne møte samme type innlegg som jeg alltid har delt - men muligens enda mer åpent. Ja, jeg har sterke meninger og anbefalinger som er mer egnet å dele på min egen hjemmeside. Om du vil fortsette å følge meg så håper jeg du vender deg til å klikke deg inn her istedenfor - så ofte du vil. Bloggen er for alle - medlem eller ei! Velkommen hit er du <3

# påsken sitt budskap # snart fullmåne # åndelighet # livets dype mening # du bestemmer veien

Det er lørdag morgen og jeg har vært gjennom mye arbeid i dypet, gjennom drømmeplan. Jeg kan dele stikkord med dere: slangen... Ja, slangen som å mange grøsser av, men som jeg selv alltid har vært veldig knyttet til, som styrke, healing, transformator og ikke minst: det feminine og guddommelige. Slangen føles trygg ut for meg som en venn som...

Door closed...

16.03.2023
"Det er så mange energier som henger fast i meg"...hører jeg den andre si. "Men det er jo ikke så rart", svarer jeg. "Du rydder jo ikke opp skikkelig!"
I forbindelse med dette innlegget:
Trenger du og gi slipp på noe? Da kan du være med på bålsamling søndag 12/3 kl.17 på Spiraltoppen i Drammen. Jeg må ha påmelding så skriv til meg på 93248869 snarest om du vil være med. Vi skal her kaste vår avslutning på bålet, meditere og tromme oss til kraft og styrke på vei mot det nye <3 Velkommen er alle!...
Jeg står på kjøkkenet og vasker opp og jeg kjenner energien kommer som en frysning nedover siden av kroppen. Jeg trenger ikke se siden jeg føler momentant hvem det er. "Neimen, hei Frøya! Er du her"? Jeg kikker til høyre og der i døråpningen er hun. Så vakker med de store øynene sine, den sorte pelsen...Hun ser på meg..maler.. og...

Det er onsdag tidlig morgen - 1 mars - og jeg våkner med en herlig energi etter mye tid på hot yoga i går. Ja, 42 -grader gjør kroppen åpen og smidig noe som gjør at yogaen kan jobbe dypere og enda mer effektivt. Der blir huden min som en sil og all "gift og urenheter" forsvinner. Med mengder inntak...

Det er nå blitt torsdag og energien er helt annerledes enn i går - ja, numerologi og tall er interessant. Hvordan dag 6 og 7 kan oppleves så forskjellig. Vi må selvfølgelig ta med dagsform med timeplan og evt stress (!) - uansett jeg kjente en annen form for uttrykkelse, ordene ville snakke om en mer spirituell form for kjærlighet....

Det er tidlig onsdag morgen og etter mye drømmer og bearbeiding i dypet, våkner jeg opp med Nord Kypros rundt meg...det er lydene, luktene, kjente rom - ja, det er vel bare å rope ut: Jeg savner deg!!!

"Nå vil gode ting skje, jenta mi" hørte jeg meg selv si. Ja, vi var på en lang vandring i Oslo sine gater og ble trukket mot områder hvor vi har røtter. Området har også en av byens eldste bygninger som er en kirke. Vi gikk ikke inn, trengte ikke det. Det er nok med at det er gode energier...