....Å være ekte i min rolle som åndelig veileder er noe jeg setter høyt. Og skulle hele tiden oppnå noe som er perfekt blir uærlig - dette er det jeg også prøver å vise dere som følger. Livet er en tilstand hvor vi alle bør jobbe oss fremover, men i ett med sjelen. Vi må rette oppmerksomheten til hjerte og forbinde oss med visdommen som bor der. For meg - som en sjamanhealer, yogalærer og intuitiv veileder - er det viktig og gi dere healing, kraft, håp, en retning og mening. En helhet, en dypere forståelse av hva livet handler om - er det ikke det vi alle søker? 

Velkommen er du! Lys, Vilde


Mine behandlinger:

Da jeg starter et nytt og spennende kapittel i mitt liv utenlands vil også nye online tilbud komme til.  Alle mine behandlingstilbud vil også skje online, på zoom, video opptak og gjennom portalen.

Dette er det jeg tilbyr:

  • Online medlemskap - se egen link med all informasjon
  • Nettbaserte kurs innen yoga, healing, sjamanisme og åndelig bevissthet (se egen link)
  • Instruktør kurs innen HealingYoga (kommer 2024)
  • Retreats (se egen link Vinter Retreats)
  • Online Intuitiv Veiledning (reading)
  • Fjernhealing
  • Pakkeløsninger med HealingYoga (individuell veiledning for kropp, sinn og sjel)


Priser:

Les mer her:

Kontakt meg om du føler det riktig!