Ønsker du min hjelp?

Under oppdatering!!!

For deg som ønsker min hjelp:

Jeg er denne tiden mest tilgjengelig via:


  • Intuitiv veiledning på telefon/skjerm
  • Fjernhealing
  • Individuell veiledning og motivasjon innen yoga, pust, meditasjon og livsstil
  • Via medlemskapene Time To Heal med nye videoer hver uke
  • Healing og Yoga retreat Nord Kypros (neste blir september 2023))
  • HealingYoga Instruktør (sertifisering) (ny gruppe kan starte opp igjen i sommer).
  • KOMMER: YouTube kanal for historien min HEL


Kontakt meg om du føler det riktig!

Følg også gjerne sidene på Facebook og Instagram! 


Lys på veien fra meg til deg, VV

Sjamanhealer, intuitiv/spirituell veileder & yogalærer.


Å være ekte i min rolle som åndelig veileder er noe jeg setter høyt. Og skulle hele tiden oppnå noe som er perfekt blir uærlig - dette er det jeg også prøver å vise dere som følger. Livet er en tilstand hvor vi alle bør jobbe oss fremover, men i ett med sjelen. Vi må rette oppmerksomheten til hjerte og forbinde oss med visdommen som bor der. For meg er det viktig og gi dere håp, en retning og mening. En helhet, en dypere forståelse av hva livet handler om - er det ikke det vi alle søker?