Litt om healing

Hvorfor healing er viktig...

Healing i denne tiden er for mange mennesker viktig. Vi er alle utsatt for mye ytre påkjenninger som skaper indre uro. En indre uro kan gi et langvarig stress som skaper konflikt i kropp, sinn og videre til sjel. Mange har indre opplevelser som ingen klarer å gi svar på hva er og det gjør da godt å møte det alternative. En terapi som løfter det naturlige i deg, som ser på livet som mer enn kun den fysiske kroppen. Jeg utelukker aldri skolemedisin siden dette er nøvendig ved enkelte tilfeller, men søker heller samarbeid for og kunne gi enda mer til mennesket som trenger hjelp.

Healing gjør alltid godt og kan aldri være galt - så sant ingen "tvinger" på deg en behandling. Det handler om frigjøring av spenninger for at du igjen skal kunne føle mer energi, styrke og livsglede der du er i livet akkurat nå. Regelen er at du selv må føle at dette er noe du ønsker å prøve som terapi, da får du også aller best hjelp. En type healing behandling kan aldri planlegges, den skjer der og da. Noen velger å dele på forhånd hvorfor de søker hjelp, andre ikke. Utover dette er det ingenting å forberede - reisen blir vakker siden alt skjer som det skal...

Healing kan hjelpe mot mye, men vi har ikke lov å markedsføre med "løfter". Så enkelt fortalt vil healing kunne være bra for deg om du:

  • Føler stagnasjon i fysisk kropp, i følelseslivet eller i mental kropp.
  • Om du har uro, tankekjør og vanskelig for å ta valg, avgjørelser - eller også finne din vei.
  • Om du trenger å dempe lette smerter.
  • Om du trenger økt energi og livskraft/glede.
  • Finne tilbake til deg selv og ditt potensiale
  • Gi slipp på gammel sorg, traumer - fortid.
  • Innsikt og klarhet
  • Ved ønske om dypere forståelse av sammenheng mellom kropp, sinn og sjel.

Klarsyn

Det skal være trygt å være her!

Jeg er klarsynt, men er veldig streng på hvordan jeg bruker denne gaven. Mange kommer hit som har fått problemer etter de er blitt spådd - de er blitt "slave" av andres spådom. Venter på at spådommen skal skje. Dette er alvorlig og er helt i strid med det jeg tror på. Min gave bruker jeg på å veilede, åpne døren slik at vedkommende kan se klarhet i veien videre - i sin egen styrke og kraft. Om det gjelder roten i smerter i kroppen som ingen har funnet ut av hjelper jeg der med å kartlegge ift fysisk aktivitet, kosthold og livsstil. Dette lar seg også gjøre siden jeg er klarfølt.

Vi mennesker har i livet en oppgave med og finne kraft til og kunne ta eget ansvar. Dette kan være tungt når det stormer og vi søker gjerne de raske løsningene. I lengden blir dette galt. Jeg veileder deg i kjærlighet og på en trygg måte som vil gi deg styrke på veien! 

Kanalisering

"Hvem er dine hjelpere?"

Jeg tar ofte i mot budskap fra åndeverden, men igjen så er dette med intensjon å løfte deg som klient. Det er vakre budskap som kommer i bilder, ord.... En veiledning som skal være en døråpner for deg og gi deg en varm følelse med trygghet om at vi er "så mye mer". Vi alle har hjelpere rundt oss og som vil oss vel. Under healing er man i en naturlig meditativ tilstand som hjelper de rundt deg fra åndeverden å finne frem, nå deg. Jeg er bindeleddet som gjør det mulig å uttrykke det de har på hjertet. Hvordan det hele føles? Den sterkeste form for kjærlighet!

Hva er sjamanhealing?

Jeg har alltid fått min hjelp av naturen, den viser meg veien og deler kjærlighet uten å kreve - derfor ble sjamanveien et naturlig valg for meg. Sjamanismen betyr enkelt at mennesket og naturen er en og sammen. Som menneske kan du lære deg og kjenne samt kommunisere med alt levende. Naturen har sitt språk og herfra henter jeg ur-teknikker og verkøy som er tusenvis av år gamle. Disse teknikkene trekker jeg inn i healing behandlingene ved siden av annen visdom og kunnskap.

Jeg er klarfølt healer så jeg bruker først og fremst min egen kropp for å forstå hvor blokkeringer sitter. Videre er kroppen mitt verktøy som forteller meg healingens arbeid. Jeg er en åpen kanal som og veldig så ofte kommer de andres hjelpere også inn i rommet. Det hele er en vakker reise hvor du sitter igjen med en følelse av dypere forståelse, helhet, balanse og letthet...

Healing er energiarbeid hvor spenninger frigjøres ved hjelp av en tilstand som healeren og den som skal heales går inn i. Dette er rommet som kalles nullpunktet i kvantefysikken. I dette rommet finnes ingen forklaringer - vi bare er - og all informasjon og energikraft finnes der.

Jeg er av natur en god menneskekjenner og med min intuisjon, mitt klarsyn, min healingkraft og andre sjamanistiske verktøy som rasler, trommer, chanting føler jeg at jeg alltid får en dyp kontakt med de som finner veien hit. Jeg veileder på en skånsom måte som ikke gjør deg "slave av min spådom" - dette er viktig for meg. At du føler klarhet i din egen vei etter vi har møttes. Du som sjel har din egen reise og du har også dine muligheter. Dypt i deg vet du selv....Dette er min jobb, å åpne denne døren så du deretter ser veien din.

VV