Hvorfor HealingYoga?

Jeg var tidlig ute i min søken om hvordan kropp, sinn og sjel jobbet sammen. Å jobbe med mennesker var noe jeg alltid visste jeg skulle gjøre, jeg skulle dele av visdommen, men måtte også finne en vei hvor jeg kunne uttrykke meg. Det ble to veier... det var sjamanhealing og det var yoga. Jeg møtte fantastiske lærere som jeg er evig takknemlig for og allerede i 2010 begynte jeg å undervise mine første grupper. Siden den gang har jeg vært aktiv med mine timer og kurs. Det ble også skapt en yogainstruktør utdannelse som jeg la hele min sjel i. Dette var i 2016. Jeg underviste mye yoga og det var innen flere grener som hatha og yin som ble mer til chakra, divine og shakti. Dette var navn og timer som hele tiden skulle gi mine deltakere enda mer. Med min kreativitet skapte jeg timer som ble kombinert yoga og healing - og derfor endret min yoga seg til navnet HealingYoga....

Litt mer om HealingYoga..

Som en godt erfaren yogalærer og healer mener jeg at en bevissthet rundt energi og healing er like nødvendig å utvikle - ved siden av yoga, filosofi og anatomi. Min erfaring sier at jo mer vi vet og forstår om energiarbeid, jo mer magi kan vi skape i selve yogarommet og timen.

HealingYoga er en naturlig og helhetlig form for yoga som passer alle nivåer. Det er nettopp det som er så fint med denne yogaformen, alle har utbytte av den, uansett styrke, smidighet eller tidligere erfaringer. 

Her er noen viktige stikkord med hva du vil oppleve i en HealingYoga time:

  • Selve yopgaøvelsene er tatt ut ifra det mer klassiske og Hatha, men gjøres mer naturlig. De er mindre statiske og skal gi mulighet for mer flyt av energi i ett med myke bevegelser. 
  • Vi tar nøye for oss pusten for hver gang og dens helbredende effekt.
  • Vi jobber mer ut ifra chakrahjulene og energi - unngår for mye fokus på den fysiske kroppen (selv om det fysiske alltid vil ha noe oppmerksomhet da vi trenger den sterk og frisk!)
  • Vi bruker god tid på intensjon, målarbeid, affirmering, visualisering og manifistering som gir kraft og styrke på veien til deg som er deltaker. Dette øker også selve healingfrekvensen i deg. 
  • Det er temaer innledningsvis i timen som skal kunne gi veieldning innen et liv i balanse - dette både fysisk, mentalt og åndelig.
  • Det er indre reiser og meditasjoner for økt healing. Her benyttes også trommer, rasler, chanting m.m.
  • Du vil oppnå balanse, styrke, smidighet og velvære på alle områder.
  • Du vil lære deg selv å kjenne mer som igjen vil hjelpe deg med økt livskvalitet og glede!

Foruten disse stikkord kan du legge til alle andre helsemessige fordeler som yoga har. Det gir deg "alt".. ;)


Lyst til og bli HealingYoga Instruktør? 

Se mer her: