Noen vakre tilbakemeldinger

I am grateful for every step we walk together!

V1, V2 og V3 utdannelsen har vært fantastisk innenfor både healing og yoga. Vilde er en utrolig varm og god lærer som tar så godt vare på oss i gruppa og du føler deg sett og hørt hele veien.

Pensumet var stort og spennende med mange forskjellige temaer fra chakra systemer, de fem energi kroppenen til ayurvedisk kosthold og yoga. Jeg sitter igjen med en bibel med informasjon av alt vi har lært. En reise jeg er så glad jeg ble med på :)

Truls Glavin (V1,2 & 3)

Tusen takk for en fantastisk yoga utdannelse💜 Jeg er veldig takknemlig for denne energien som Vilde har skapt for oss. Dette var en magisk og veldig dypt indre reise, renselse, transformasjon og healing både for kropp og sjel🙏

Koselig atmosfære, yoga, dans og masse healing. Tusen hjertelig takk for alt, Vilde😍Anbefales på det varmeste.

Daria Veter (V1,2 & 3)

"For meg er dette yogarommet ett sted for ro og healing. Ett sted hvor jeg pleier kropp og sjel. Ett kraftfullt sted hvor magi skjer. Tusen takk til Vilde som med sin visdom og kjærlighet tar imot oss uke etter uke,år etter år. "

Lise Håkonsen

"Tusen takk kjære vakre Vilde for to nydelige yogakurs chakra-og healingyoga. Takk for at du har gitt meg en dypere forståelse av yoga, en helhetlig tanke om meg selv i bevegelse, energi og kraft. Tusen takk for kjærligheten du viser og som gir meg inspirasjon i hverdagen. Jeg gleder meg til å fortsette min yogareise sammen med deg"

Jeanette Hekleberg

"Dette er stedet der man finner ro og balanse, tilstedeværelse og velbehag. Vilde møter deg med åpent sinn og øyne og ser hver og en på sin måte. Hun bryr seg, gir gode råd og gir tillitt. Hun er kunnskapsrik på mange måter og hun deler gjerne dette. Også av sine egne erfaringer gjennom livet. Det er hjerterom og hun har stor omsorg for alle.

Timene til Vilde er rolig og balanserte. Hun veileder igjennom timen med stor sikkerhet, glede og ikke minst energi. Hun bruker mantraer, toning og vibrasjoner. Guidet avspenning, trommereise, syngeboller eller bruk av andre instrumenter brukes også. Om man er stresset og føler ubehag når man kommer til Vilde så går man alltid ut med ro og balanse og man føler seg som et nytt og bedre menneske.

Dette er et harmonisk sted som jeg anbefaler alle å prøve. Man får rett og slett det lille ekstra og man føler seg alltid velkommen".

Tone Østby

Jeg startet hos Vilde og Healing Yoga for 1 år siden. Med sommerfugler i magen og en stiv kropp som ikke var på lag. Alltid på bakerste plass da jeg var veldig ny og skjør. Det var starten på en reise for meg som jeg ikke vet hvor tar meg❤️ ,men jeg vet jeg vil reise videre forankret i Healing Yogaen under trygg og kjærlig veiledning fra en unik og dyktig instruktør .

Vilde er fantastisk. Jeg elsker hvert minutt vi deler i studioet. Sakte men sikkert startet min healing prosess som var sårt tiltrengt, og jeg er dypt takknemlig for at jeg får en del av lyset som deles her❤️ Her blir stein til diamanter 💎 Dette må oppleves!

Mette Aarkvisla

"Vilde er en fantastisk healer som har hjulpet meg på veien med og komme i kontakt med meg selv og naturen - ikke minst det spirituelle. Og komme i kontakt med en verden du ikke trodde eksisterte, og som er så fantastisk og fylt med kjærlighet, er vanskelig og beskrive med ord. Det må bare oppleves!

Jeg har gått Healing Yoga utdannelsen hennes og videre med utdyping i healing i dag. Jeg er nå så glad i meg selv og forelsket i livet jeg lever og stolt av og kunne dele dette!

Vilde er en fantastisk mentor fylt med medfølelse og respekt for alt rundt seg, her får du ei dame som tar deg under vingene sine og gir deg en trygg reise videre i din egen utvikling".

Truls Glavin

"Jeg opplever disse timene som et behagelig sted å være hvor jeg finner roen med det samme jeg går inn døren. Vilde er svært imøtekommende, åpen og formidler kunnskapen sin på en enkel måte. Hun ser alle, og viser stor interesse ovenfor hver enkelt. Øvelsene vi gjør under yogatimene gjør godt og med Vilde's gode formidlingsevne er øvelsene lette å forstå og gjennomføre. Begynte i vinter og kommer til å fortsette fremover også".

Maria Elise Monsen

"Jeg ble kjent med Vilde for ca tre år siden. I løpet av disse årene har jeg lært mye om meg selv og om hvordan yoga påvirker både kropp og sinn. Vilde er en dyktig lærer/instruktør og hun formidler sitt budskap på en fin og lettoppfattelig måte. Man får en følelse av ro og harmoni i rommet, og du kjenner at Vilde ønsker at alle skal ha det godt. Jeg anbefaler hennes timer på det varmeste" ♥️🙏🌟

Ingeborg Aune

Å delta på dine timer er å gi næring til både kropp og sjel. Jeg merket straks den gode energien og stemningen som er i rommet ditt. Gode øvelser og ny energi - er noe av det man får hos deg - anbefales til alle"!

Hanne Paulsen

Jeg har gått gjennom alle tre kursene hos Vilde, og for meg det var en reise som man aldri glemmer og alltid forbli i mitt hjerte. Kursene er tilpasset for alle. Å være i en gruppe gjennom alle kursene var veldig behagelig. Fantastisk energi, folk som har samme interesse som deg og veldig mange faglige diskusjoner, også i lunsjtid :)

 Noen ganger finner jeg frem permen som overrasker meg med en ny informasjon hver gang. Til tross for at jeg allerede har lest, vil jeg alltid finne noe nytt i den, og jeg får den "aha " opplevelsen. Sånn er det med pensum V1,V2 og V3 som er samlet i ei bok.

Vilde er en veldig dyktig lærer. Når man sitter og hører/se på henne så ser man at hun underviser med hele seg. Det er hennes gave. Hun brenner for det. Du blir sett og hørt av henne. Det finns aldri rare spørsmål hos Vilde. Hun forklarer alt med mye tålmodighet. 

Verden trenger mer av denne type tilbud av yoga undervisning og healingyoga instruktører!


Julita Banaszek (V1,2 & 3)