Jeg har alltid vært en åpen kanal fra åndeverden hvor verden opplevdes veldig annerledes. Mye undring og noe angst i forbindelse med åndeverden og energier møtte jeg gjennom tidlig barndomsår, noe som ikke ble jobbet bort før jeg var voksen. Jeg hadde en trygg og god oppvekst i kunstnerhjem. Allikevel, min verden var en verden som aldri ble snakket om og som jeg holdt for meg selv. Jeg følte alltid den "andre siden", de varme hendene og kraften der, ved siden av den dype åndelige kontakten med trær, stein, jord, røtter, blomster, solen, himmelen - ikke minst kjærligheten - og bildet ble gitt meg. Jeg forstod raskt livet i sin helhet og følte meg selv som en gammel sjel som var annerledes enn alle rundt meg. For meg var aldri barndom en barndom, jeg hadde jo levd så lenge!! Joda, en gammel sjel med mange sjelereiser og nå i dette livet var oppgaven der: Å vise veien tilbake til naturen og til sannheten.

Som ung tok jeg utdannelsen som hudpleier og det var kanskje min første bekreftelse på energien jeg var bærer av - og hva jeg kunne oppdage ved og kun holde på klienten som lå på benken. Jeg var 19 år da jeg stadig fikk høre om de varme hendene jeg hadde og på en måte visste jeg jo det. De varme hendene var jeg i kontakt med som lita jente også og det var ikke nytt, men tilbakemeldingene jeg fikk på den tiden da jeg gikk på yrkesskolen var en brikke som også betydde mye. 

Jeg ble tidlig mamma og fikk to vakre engler som jeg skulle gi alt til. Å være mamma var jo også krevende, men en blessing: de åpnet meg enda mer og viste meg veien videre. Er det ikke rart hvordan mange voksne tror at de skal vise veien for barna sine når det i virkeligheten er barna som som er de største hjelpere for sine foreldre! Det er en fin balanse mellom ansvaret vi har for våre små ved siden av en åpenhet for å lytte til de.  Mine barn åpnet mine sanser og evner ble mer forsterket enn det jeg kunne huske. Da begynte også den viktigste reisen.

Jeg valgte da og ta tak i kraften min og ved hjelp av samiske sjamaner og mye tilstedeværelse og healing i Finnmark kom jeg i sterk kontakt med min sannhet. Her kunne jeg også forstå mer om hva egentlig sjamanveien er med sin dybde og visdom. Nei, vi er definitivt ikke alle sjamaner. Alle kan praktisere sjamanistiske verktøy, men rollen som sjaman er hellig og utvalgt. Allikevel, det ble min hjertevei hvor jeg kom i kontakt med mine sjelefamilier og forfedre. Det ble trygt, ekte og ga livet mitt mening og ikke minst en retning.

Yoga dukket opp på tidlig 2000 tallet. Som sliten mamma ble jeg vist veien til en yogalærer i byen som jeg også utviklet et vennskap med. Der oppdaget jeg visdom som skulle gi oss mennesker balanse, indre fred og ro ved siden av styrke. En helhet og kontakt med det indre hvor kunsten er å kjenne seg selv. Unike verktøy i en stressende hverdag som jeg startet raskt å undervise i. Jeg hadde vise lærere her og selv om jeg hadde jobbet som yogalærer gjennom lang tid fikk jeg en sertifisering etter lære hos en indisk mester og yogi. Jeg jobbet mye med yoga og så hvordan alle elsket denne praksisen, men jeg følte savnet etter å gi deltakerne mer....for meg var ikke ren yoga nok og jeg ga timene mine navnet HealingYoga. Her ble det rom for å trekke inn spirituelle og åndelige temaer med veiledning i timene. Det utviklet seg til trommereiser og de dypere meditasjoner - alt for at de i rommet skulle hente healing og klarhet på sin vei. HealingYoga ble til flere og flere kurs og videre ble de satt sammen til sertifisering for andre som også ønsket og bli HealingYoga Instruktør. Det tilbudet står fortsatt <3 (se egen link)

Veien blir til om vi beveger oss. Aldri stå stille. Du må gå, skritt for skritt - etterhvert ser du hvordan brikkene også faller på plass...

Vi går i lære, men etter min tro har vi alle vår indre visdom og kjerne med kraft. Lærere hjelper oss med å finne den tilbake sånn at vi kan leve ut vår sannhet - og i trygghet om hvem vi er. Vi er allikevel alltid evige studenter, hele livet fortsetter vi å erfare og lære. Jeg har som alle andre hatt mange opp og nedturer gjennom livet, møtt på mye som den gang føltes som urettferdig og smertefullt, men som nå er en gave. Alt har en mening og når vi virkelig ser gaven i det som gikk så ille, ja da har vi utviklet oss riktig! Det er mine erfaringer og opplevelser opp gjennom alle år som gjør meg til en god lærer innen healing, yoga og sjamanisme. Boken min skrives med jevne mellomrom, den skal gis andre som trenger å forstå seg selv som menneske og sjel.

Om du ønsker kontakt med meg så er døren åpen! <3