Hvorfor velge Time To Heal Retreats?

Jeg har gjennom mange år som yogalærer, healer og spirituell veileder jobbet aktivt for mennesker i alle aldre, for små som store grupper, for bedrifter og foreninger og har nå satt alle krefter inn på mine egenutviklede og vakre retreats! Her vil jeg med det jeg kan best og med mine evner hjelpe deltakere på vei mot helhet og balanse. Det er lagt opp til små intime retreats som gjør gruppe-energien mer harmonisk og på steder der jeg opplever energi som viktig - for deg om er i utvikling og som virkelig ønsker en forandring i livet! Videre finner du viktige stikkord om Time To Heal Retreats:

Time To Heal er konsept basert på healende og oppbyggende retreats med behandlingstilbud av Vilde Lassem som er godkjent og en erfaren healer og yogalærer. Gjennom mange år har hun veiledet mennesker tilbake til balanse ved hjelp av sine evner og nå er det hele pakket godt inn i vakre retreats!


"Et Time To Heal retreat vil hjelpe deg med å verdsette deg selv enda mer så du igjen kan ta kloke valg, sette mer grenser og si tydeligere JA til deg selv i hverdagen"!

"Et Time To Heal retreat er mer intimt og personlig hvor en liten gruppe kommer sammen for å dele, lytte og løfte hverandre. Vi blir sett og hørt."

"Et Time To Heal retreat vil gi deg den næringen du trenger hvor maten er nøye satt sammen, hjemmelaget, økologisk og vegetarisk - alt for at kroppen din skal føle på letthet og bli glad"!

"Et Time To Heal retreat vil gi deg daglig og variert bevegelse i form av myk yoga, frie rytmer, gå/rask gange og styrkende øvelser. En riktig kombinasjon som vil vise deg at variasjon er det kroppen ønsker og som både frigjør spenninger, styrker og balanserer".

"Et Time To Heal retreat vil gi deg vakre øyeblikk med meditasjoner, guidede avspenninger, indre reiser som igjen vil løfte den åndelige bevisstheten. Du vil her lære deg å lytte, observere innover, bli mer glad i deg som igjen vil hjelpe deg til å hjelpe deg selv enda mer".

"Et Time To Heal retreat vil gi deg spennende tema stunder hvor du vil lære, reflektere og bli tryggere på deg selv og den du er. Vi går dypere inn i den alternative verden hvor naturen er vår viktigste kilde på vei mot oppvåkning".

"Et Time To Heal retreat vil gi deg individuell veiledning som en del av oppholdet. Her vil du kunne stille spørsmål, be om råd og få hjelp til veien videre".

"Et Time To Heal retreat vil gi deg opplevelser av gammel kultur, historie og kraftplasser med verdifull energi. Og forstå hvordan vi kan koble oss opp mot energien på disse stedene er også en del av disse stundene".

"Et Time To Heal retreat vil gi deg følelsen av å være en del av et felleskap med likesinnede som igjen vil styrke og løfte deg. Verdifulle møter og minner er det vi skaper...."


Lys & glede, Vilde - Time To Heal