Endings & beginnings

11.03.2023
I forbindelse med dette innlegget:
Trenger du og gi slipp på noe? Da kan du være med på bålsamling søndag 12/3 kl.17 på Spiraltoppen i Drammen. Jeg må ha påmelding så skriv til meg på 93248869 snarest om du vil være med. Vi skal her kaste vår avslutning på bålet, meditere og tromme oss til kraft og styrke på vei mot det nye <3 Velkommen er alle!

Det er lørdag morgen og jeg har min morgenkos med tente lys, nydelig musikk fra Midtøsten på ørene og setter meg bestemt ned for å meditere på drømmen min i natt - og videre skrive til dere om viktigheten av og avslutte noe fullt og helt før du setter kurs mot det nye. Yes, it's closure and new beginnings....

Så natten kom med den første beskjed da kraftdyr viste seg og vi utvekslet energi på en tradisjonell mystisk måte - om vi går mange tidsaldre tilbake hvor heksene fikk skinne i de små samfunnene - om ikke skinne (!) - de ble da respektert for sine krefter.... Så i denne utvekslingen lynte det rundt oss og vi begge transformerte oss til vårt ekte jeg. Hadde vi vært i ubalanse? Jeg våknet med hjerte som banket rolig og kraftfullt, pusten var langsom og trygg....ja, jeg følger jo sjelen min - da blir alt bra. Takk kjære .... (kraftdyr).

Jeg trekker et kort og ikke overraskende kommer beskjeden "Gi slipp" til meg. Alt jeg nå har holdt på, som et håp om at noe skulle fungere, gir jeg nå slipp på. Jeg skreller bort fortiden og står kun med min egen energi og kraft, kjærlighet til meg selv og setter kursen mot noe som gir livet enda mer mening.

Tålmodighet...selv er jeg rask til å avslutte og lukke dører om noe dør ut. Jeg er bestemt og sta noe som også viser seg i alle mine skifter og valg. Men, ofte går vi FOR raskt mot noe nytt før vi er ferdig med det gamle - og tro meg - å slippe det gamle kan ta mer tid enn du tenker. Energimessig tar det mer tid enn hva dine tanker sier - energi som skal renses og bli hel igjen. Vi kan se på det som et hamskifte og det vet vi også er en prosess. Vi kobler oss på naturens syklus - moder jord sin kraft - transformeres..., å rushe det hele er aldri lurt.

Vi må se på oss selv som energi, flere lag hvor vi er en kropp, eterisk kropp hvor alle chakraer er koblet til og videre da gjennom kroppen hvor følelser er til kroppen med tankene og det mentale er og til slutt: en ånd og sjel. Om vi forstår hvordan vi er alt dette og hvordan alt jobber sammen, da ser vi også at en fortid, noe vi skal slippe, vi bruke sin tid gjennom alle kropper og lag. Vi kan enkelt handle med kroppen, men når det vi slipper videre går til følelse, tanke...da trenger vi mer tid. Derfor må vi jobbe effektivt, bestemt - uten å se oss tilbake.

Selv bruker jeg den hellige ild mest ved siden av at jeg trommer, snakker, synger til naturen og våre forfedre. Jeg roper på alle himmelretninger, alle hjelpere - og i kjærlighet.

 Ilden er en kraftig transformator som våre urfolk alltid har takket - ikke bare for varmen og lyset, men også kraften. Vi ofrer, kaster noe på bålet - har et ønske, en intensjon - som igjen kan transformeres til det du er klar for videre. Respekten...når vi er ved ilden skal vi alltid takke. Jo mer respekt for naturen og elementene - jo mer hjelp får du.

Å meditere på pusten er også fint, vi kaller det "black and white" meditasjon. Her visualiserer vi røyk på utpust og lys på innpust. OM du da har en intensjon ved siden av kan du visualisere.

Skrive ned...du kan brenne opp det du vil kaste, kaste det på ilden eller la det seile sin egen sjø....se lappen forsvinne fullt og helt.

Du kan rense også ved at du detoxer din kropp ved å svette, en fysisk trening som nærer din sjel. Danse, løpe, gå på treningsstudio eller annet som passer deg. Bruke urter som er avgiftende, spise lett, skylle gjennom....så du igjen påvirker de andre kroppen og energilagene....Men husk, alltid med intensjon...

Dette har alltid vært min tro. At når kroppen er "lett" så er det enklere å jobbe gjennom de andre lagene. Er kroppen tung er vi stuck...fanget og det er tungt å bevege seg videre...


Fra "en krakk til en annen"...

Sorgprosessen...ja, det kan gjøre vondt å slippe noe som du vet holder deg tilbake - selv om du vet at det er det eneste rette å gjøre. En rar følelse siden det har bundet deg over lengre tid. Du går fra noe du ønsker innerst inne å forlate, men det gjør også vondt? Da er det viktig å se fremover! Et ønske for deg selv, noe som du kan strekke deg mot, i kjærlighet til deg selv. La oss huske at vi er her for å være frie sjeler så vi må være sterke og modige nok til og gi slipp. Fra det gamle og til det nye...Fra en krakk til en annen..... ;)

Til slutt: Trenger du og gi slipp på noe? Da kan du være med på bålsamling søndag 12/3 kl.17 på Spiraltoppen i Drammen. Jeg må ha påmelding så skriv til meg på 93248869 snarest om du vil være med. Vi skal her kaste vår avslutning på bålet, meditere og tromme oss til kraft og styrke på vei mot det nye <3 Velkommen er alle!

Takk for at du leser mine ord om livet! Jeg ønsker deg en nydelig lørdag - ta vare på deg selv <3

VV