En oppskrift for uttrykkelse!

22.02.2023

Det er tidlig onsdag morgen og etter mye drømmer og bearbeiding i dypet, våkner jeg opp med Nord Kypros rundt meg...det er lydene, luktene, kjente rom - ja, det er vel bare å rope ut: Jeg savner deg!!!

Jeg setter meg i stuen med kaffekopp og planlegging av dagen. Jeg ser på stråhatten som henger på veggen... Bakgrunnsmusikken er "French jazz lounge" som tar meg til de varme strøk, små cafeer, små butikker, trange gater, en liten havn, mennesker som viser glede og kjærlighet - ja, dette er energiene som jeg pakker godt inn i hjerte!

En drømmer, vel, når du klarer å sette ord på det eller se det som et bilde, da er det kanskje også noe du kan jobbe mot? Om vi ikke kan se er det kanskje for en grunn? 

Å uttrykke er det dagen i dag handler om og her er noe du kan reflektere over gjennom dagen, 22.2...tallet 2 som står for uttrykkelse og kommunikasjon :)) Numerologisk er det dagen 6 som er kjærlighet - en mulighet for å uttrykke fra hjerte er her!!

Når vi snakker fra hjerte snakker vi vår sannhet - uten hodet som forstyrrer med de logiske tankene. Som at jeg snakker ut mine drømmer, lengsler og ønsker uten tanker som sier "nei, Vilde...det er jo håpløst!" Der har jeg allerede stoppet meg selv. Her er noen tips...

Foran speilet: Uttrykke for DEG SELV! I kjærlighet. Snakke til deg selv, se i speilet og fortell deg selv hvor viktig du er. Hvor flink du er. Hvordan du bestemt skal gå mot drømmene dine. Hvor vakker du er. Hvor sterk du er...alt som løfter dine energi.

Lag lapper med positive affirmasjoner. Sett kraften inn i det du skriver og ha de rundt deg eller også med deg i vesken, på jobben, på trening - der du kan trenge styrke og motivasjon - så du ikke glemmer...

Har du noe usagt? Har du noe som du aldri har fått ut av systemet ditt? Noen du burde ta en prat med eller skrive et brev til? 

SINNE TERAPI? Er det noe du er sint over? Sinne hjelper lite, men her er det viktig å kanalisere ut. Bruk en heftig dans, rist løs, pust ut, løp deg en tur, finn treet i skogen som kan hjelpe deg med å få ut skriket i deg....når du har funnet ro kan du sette ord på det du opplevde. Og, bruk toning....U - O - Å - A - E - I - M....da skaper du balanse i chakraene dine som gir indre harmoni.... 

SORG TERAPI? Noe du er lei deg over? Det er ikke alltid like lett å slippe vonde følelser, sorg, svik...tårer kommer ikke alltid like lett. Da kan det være fint å bruke musikk med tristhet i seg som hjelper deg til å slippe tårene løs. Sette på en film som hjelper deg til å sette deg i kontakt med hjerte og som  får deg i stemning hvor du kan slippe løs din egen sorg. Du kan danse fra hjerte med rolige rytmer. Snakke med en god venn. Skrive ned hvordan du har det, få det ut av systemet ditt. 

AFTERALL....fortid er fortid og det skal den få lov til å være. Vi kan lære av den, utvikle oss, men vi går fremover og fremtiden er den vi ønsker! 

FOR Å GÅ FREMOVER: Fremtid og drømmer krever kreativitet og flyt i energien. Om vi mangler litt av det kan vi hjelpe oss selv med f.eks å danse mer sensuelt, salsa...male, tegne, synge, gå til massasje, yin yoga - ja, vi styrker vår indre måne, vår flyt der hvor lengsler, drømmer og kreativitet ligger.

NÅR DRØMMER ER DER OG DU FØLER FLYTEN! ....Da kommer mer disiplin og målarbeid til. Du må da finne din yang (i balanse med din yin) og gå mot drømmer. Små skritt, litt etter litt. Ikke gi deg selv om det ser håpløst ut enkelte dager - da har du verktøyene vi nå har gått gjennom - og AFFIRMASJONER som løfter deg.

Å uttrykke....jeg blir personlig helt gal om ikke jeg kan sette ord på det jeg opplever gjennom livet. Jeg skriver og deler av mine erfaringer ved siden av kunnskap så godt jeg kan. Jeg maler, tar foto, designer hjemmesider, pynter opp i hjemmet mitt, trener, puster ut, everyday yoga og healer mitt indre ved hjelp av healingkraften, naturen, ritualer, krystaller, affirmasjoner, egenkjærlighet....

Bare disse ordene gir meg ro i sjelen ;)) Jeg har delt noe som er viktig og som jeg vet kan hjelpe dere som leser. Videre har jeg hjulpet meg selv ved å uttrykke...og dagen kan fortsette.

I kveld skal vi ha yoga for uttrykkelse for de som er medlemmer her. Vi har myke øvelser som åpner energibaner relatert nakke, hals, ører og hjerte som vi hjelpe med å uttrykke. Ja, vi må jo dele fra hjerte ikke sant?

En NYDELIG onsdag ønsker jeg dere - jeg heier på hver og en av dere!!!

VV

Merk! Dette innlegget er ment som inspirasjon. Husk å søke mer profesjonell hjelp om problemer eller bekymringer er store <3 DU ER VIKTIG.