Dette får du som medlem:

YOGA, PUST & AVSPENNING

Ukentlig yoga praksis på video planlagt ut ifra månefaser, numerologi og energi som påvirker oss, fra det ytterste til det helt dypeste og innerste. Pusteøvelser, affirmasjoner og korte mantraer. Timer passer alle uansett nivå og guides nøye. Bibliotek som stadig vokser er åpent for medlemmer og alltid tilgjengelig! 

TEMAER FOR DEG SOM SØKER MER

Ukentlig tema stund og undervisning mot en større spirituell forståelse av livet og en selv som menneske og sjel. Dette kan være alt fra fordypelse av et chakra/energisenter til drømme og symbol tolkning til yoga filosofi  og hele veien mot kosthold og detox! Den røde tråden er HELHET. Både på video og som blogginnlegg.

RABATTER SOM GJØR DET LITT LETTERE!

Gode rabatter på Time To Heal Retreats! Som medlem vil du kunne nyte gode rabatter på retreats/events som vil gi deg opplevelser, utvikling og minner for livet! 

Om medlemskapene:

Disse medlemskapene er generelt ment som en veiledning i en travel og stressende hverdag! Jeg er opptatt av og gi deg:

 • En variert tilnærming mot økt energi, balanse, indre harmoni og sunn grensesetting.
 • Gode tips og råd som vil kunne gi deg glede og overskudd i en krevende hverdag!
 • Time To Heal er ment som en frihet hvor du kan selv velge din praksis ut ifra din energi, din tid og lyst!
 • Yogaen/pusteøvelser/avspenninger som undervises på den måte som gjør at den passer alle, uansett alder, kjønn, religion, tro - erfaren eller nybegynner. Den er myk, frigjørende og nærende og med en varighet som gjør det mulig å gjennomføre med tanke på jobb og alle gjøremål gjennom dagene.
 • Tema som løfter og styrker! Noen ganger planlagt, andre ganger kanalisert ned fra mine guider. Det handler alltid om DEG som den viktigste personen på vei mot en helhet. Vi snakker om alt fra den fysiske kroppen vår til følelse, tanke ut til ånd og sjel.
 • Engel/orakel veiledning.
 • Ekstra tilbud til den som trenger veiledning ved siden av yoga og tema! PLUS medlemskap gir deg en fast veiledning med meg hver 4. uke.
 • Alltid tilgang til biblioteket som stadig vokser! Her kan du bla tilbake og finne frem til det som du ønsker - der og da <3


Priser/løsninger:

Fra 1 januar 2024 kan velge mellom disse:

 1. TTH Basic månedlig medlemskap: Kr 199,- per mnd (betales månedlig)
 2. TTH Plus månedlig medlemskap: Kr 299,- per mnd som inkluderer 1 veiledning på skjerm hver 4 uke. (betales månedlig)
 3. 3 måneders TTH Basic medlemskap: Kr 550,- (Engangsbeløp. Avsluttes automatisk om ikke nytt medlemskap registreres ved endt utløpstid)
 4. 3 måneders TTH Plus medlemskap: Kr 800,- (Engangsbeløp. Inkluderer 1 veiledning på skjerm hver 4 uke)
 5. 6 måneders TTH Basic medlemskap: Kr 1100,- (Engangsbeløp. Avsluttes automatisk om ikke nytt medlemskap registreres ved endt utløpstid)
 6. 6 måneders TTH Plus medlemskap: Kr 1600,- (Engangsbeløp. Inkluderer 1 veiledning på skjerm hver 4 uke)


Merk! 

 • Veiledning i PLUS medlemskap er på 20 minutter hver 4 uke hvor vi møtes på skjerm ved hjelp av facetime eller zoom. Medlem er selv ansvarlig for å avtale tid.
 • Månedlige abonnement må sies opp skriftlig med 1 måneds varsel. Frem til da må medlemsavgift betales fast hver måned. TTH kan kreve tilbakebetaling om *ikke det er sagt opp medlemskap eller og *betalinger er utelatt.
 • 3 og 6 mnd pakker betales som engangsbeløp og avsluttes automatisk når tiden er over. Medlem er da selv ansvarlig for å evt fornye sitt medlemskap.
 • Det er ikke lov å dele innholdet på medlemssidene da dette er ment for kun betalende medlemmer.
 • Ved misbruk av videoer/innhold vil dette tas alvorlig og TTH vil stoppe tilgang til medlemssidene/hjemmesiden.

Medlemskap som dette vil gi deg ny opplevelse og bevissthet i hverdagen - en hverdag som tidligere tok mer energi enn det ga...

Som Time To Heal medlem får du hele tiden input og påfyll innenfor variert yoga som passer alle uansett nivå, pusteøvelser, meditasjoner og en spirituell veiledning mot et rikere liv på alle plan . Videobibliotekene vokser og det er mye å velge i! Her kan du gå tilbake å finne timer som du føler for ved siden av at du følger dagens time. Alltid noe å velge - når du ønsker og der hvor du er!

Noen tilbakemeldinger:

«Vilde er en veldig flink og inspirerende instruktør og nydelig person som vet det å motivere og legge til rette for hva akkurat du trenger. Medlemskap i Time to heal anbefales på det sterkeste🙏❤️« 

Tone-Lill Ankersen

«Medlemskap i TTH gjør at jeg nå praktiserer yoga nesten hver dag, også når jeg er på reise. Yogaøvelser og fokus på pusteteknikk har gitt meg økt styrke og smidighet, og guidet avspenning hjelper meg å gi slipp på stress og bekymringer og hente ny energi. Medlemskap i TTH har for meg vært en god og billig investering i egen helse.»

Inger Anne Fredriksen

Hvordan gå frem?

Når du skal bestille medlemskap klikker du deg inn på medlemsregistrering og du vil få tilbakemelding fra webnode på mailadressen du har registrert. Videre får du en medlemsavtale fra meg som du må bekrefte- videre er alle medlemsområder på hjemmesiden tilgjengelig for deg!