Life is a journey!

Livet skal leves, vi skal hele tiden bevege energi fremover, så utvikling skjer. En utvikling skal hjelpe oss med forening av vårt indre, vår visdom. Vi kan aldri tro at å hente visdom rundt oss er nok. Jo, erfaring blir til visdom, men det aller meste er inne i deg. Der er din bolig og ditt "alt". Mine retreats er skapt for å hjelpe deg med å finne mer tilbake til ditt indre, komme i kontakt med naturen og hvor yoga, meditasjon og healing er verktøyene. Skroll deg ned på denne siden for retreats, velkommen er du!

Høst 2020:

Yoga & Natur Retreat på vakre og frie Nord Kypros!

Et retreat som vil gi deg styrken og troen tilbake etter en urolig tid <3


Merk! Dette retreatet er i samarbeid med "Freedom Balance" som jeg samarbeider med. Jeg er ansvarlig for alt som har med yoga, healing og sirkelarbeid disse dagene. Om du har spørsmål utover informasjon under ta gjerne kontakt med meg! Vilde


Nord Kypros...stille... i en av verdens vakreste områder. Her er det urørt natur og store helsemessige fordeler ved å oppholde seg. Sammen skal vi gjenvinne tilbake balanse både innen kropp, sinn og sjel ved hjelp av naturen, yoga, meditasjon, healingsirkler, nature walks - og ved siden av helsebringende kosthold. Vi plukker urter, noe grønnsaker og frukt fra trær som vi bruker i maten vår: rett fra vår healende moder jord <3

Vi bor sammen i en fantastisk villa - her får vi luksusfølelsen selv om vi går "back to the nature"! Villaen har 5 store soverom og alle med hvert sitt bad. Stort felles kjøkken med nok av spiseplasser...Men! Det vakre uteområdet er nok det aller viktigste for oss disse dagene, det er jo der vi henter kraften og healingen til veien videre. Er du ikke enig?

Selve området er en perle og du får en følelse av "og bare være". Du er en del av naturen her, med kun en vakker vandring på få minutter ned til stranden og fjellene har vi bak oss. På stedet er det flere fredfulle oaser hvor du kan meditere alene, eller sammen. Det er også gamle pilgrimsveier i fjellet bak oss som vi skal gå sammen. 

Her er noe av basic program som vi vil følge disse dagene:

 • Hver morgen: Yoga med meditasjon, vi vekker kroppen og setter intensjon for dagen.
 • Felles frokost
 • Formiddag: Egentid, mens noen dager vil det arrangeres vandringer, nature walks
 • Ettermiddag: Yoga (evt sirkel med tema, healing, trommereise om ikke det blir lagt opp kveld)
 • Felles middag
 • Sirkel med tema, healing og trommereiser (om ikke det ble gjennomført ettermiddagen).

Merk! 

 • Temasamlinger med sirkel, meditasjon, healing og trommereise vil tilbys 3 kvelder. 
 • Yoga, meditasjon/avspenning vil være til faste tider hver dag, morgen og ettermiddag.
 • Det blir lagt opp til samlinger med en vis sjel med navnet Eser Sonat som er et vandrende leksikon innen mat fra naturen. Der vil vi lære masse spennende! 
 • En super kokk skal gi oss deilig mat med all den sunne næringen vi trenger - noe mat lager vi også selv.
 • Det blir lagt opp til mye ro for sjelen disse dagene og ingen stress skal få lov til å melde seg. Du er med på det du ønsker og skal få være fri.

Dato:

Uke 37. Mer info kommer.

Sted:

Nord Kypros, Esentepe. Fly kan bestilles til enten Larnaca i Sør eller Erchan i Nord. Vi ordner med bestilling av transport fra flyplassen. Også tilbake.

Priser og kostnader utenom:

Du betaler ----------for hele uken som inkluderer overnatting i dobbeltrom - 3 stk måltider daglig (vegetarisk) - 2 yoga og meditasjons samlinger daglig. Også noen temasamlinger/sirkelarbeid og nature walks (guidet).

Du betaler utenom: Fly tur/retur - transport til og fra villa. Om du er raskt ute kan du spare mye på billetter!!