Nord Kypros som åpner opp for enda flere spennende tilbud!


Yoga, Healing og Spirituell bevissthet er alltid en del av mine reiser og arrangementer! Jeg er en veiviser mot liv i balanse - kropp, sinn & sjel. Som besøkende - uansett hvor i verden - vil jeg løfte deg som menneske og vise deg muligheter for rikere liv!

Mitt nye paradis er på en vakker Middelhavsøy hvor jeg inviterer til varierte arrangementer innen retreats, kurs, skolesamlinger og som markedsfører av eiendom. Nord Kypros har gitt meg tilbake håp om liv i frihet og dette skal jeg nå vise dere som besøker meg! Her er livet godt og ukomplisert. Investering av eiendom er også en fantastisk mulighet og som team i Freedom Group åpner vi dører som er helt utrolige for de som oppsøker oss!

Jobben min på Nord Kypros er kort fortalt:

  • Skolen V1, V2 og V3: Yoga, Healing og Natur/kultur/Sjamanisme
  • Retreats og kurs innen yoga, livsstil, healing og økt spirituell bevissthet
  • Markedsfører Freedom Balance med kombinert yoga/velvære retreats/visningsturer eiendom.
  • Markedsfører Freedom visningsturer eiendom.

Hva er Freedom Group?

Smarte mennesker velger frihet og vår visjon er "Hjelpe mennesker med å skape sin perfekte livsstil i solen"

Freedom er et markedsførings- og konsulentselskap med et håndvalgt, høyt utdannet og erfarent team som bor, eier eller investerer i eiendom over hele Nord-Kypros og Middelhavet. Vi tilbyr en tjeneste for å bringe folk til Nord-Kypros og Middelhavet, og det kommer ikke bare de som måtte ønske å kjøpe eiendom, men også de som leter etter forretningsmuligheter innen deres eksisterende sosiale markedsføringsvirksomheter, eller de som ønsker å våge seg noe nytt å finne FRIHET i livene deres. Enten du ønsker å kjøpe en eiendom, eller ønsker å søke etter nye forretningsmuligheter, eller bare er nysgjerrig på hva Nord-Kypros og Middelhavet har å tilby, er vi her for å støtte og veilede deg gjennom denne prosessen. Smarte mennesker velger FRIHET. Mer informasjon kommer, men ta kontakt med meg om du har spørsmål om visningsturer til Nord Kypros - Retretas - Skole/kurs ved å trykke kontakt under: