En kort intro til kursene mine!

Jeg vil hjelpe deg til å hjelpe deg selv, så du igjen kan spre lyset ditt på den måten som er naturlig for deg! 

V1: HealingYoga 100 timer

For deg som ønsker større bevissthet innen kropp, sinn og sjel, energiarbeid, healing og myk yoga. For din egen utvikling eller med ønske å jobbe som instruktør - en reise som vil gi deg mye!


V2: Healing & Sjamanisme 100 timer

Dette kurset er for alle hvor vi går gjennom Selvhealing - åpning av healingkraften og integrering. Med dette kurset vil jeg gi deg en dypere forståelse innen healing, sjamanisme & energiarbeid. En reise full av magi og transformasjon!


V3: HealingYoga Terapeut 100 timer

Inkluderer CARE kurs (ca 20 t). Kommunikasjon, ansvar, regelverk og etikk som terapeut.

Denne siste modulen er for deg som har gått V1 og V2 hvor vi fordyper oss enda mer i yoga, energiarbeid, intuitiv veiledning og healing. Her skal vi bli tryggere på alt vi har integrert gjennom HealingYoga Instruktør og Healing & Sjamanisme.

Jeg er en veiviser som aktivt har undervist i yoga, selvutvikling og spirituell bevissthet de siste 10 årene. Det er en ære å undervise i gruppene og kunne gi deltakere mer forståelse av hva livet på jorden handler om - og hvordan de kan hjelpe seg selv. Det gjelder å oppdage helheten, kropp, sinn & sjel. Det handler ikke her om at livet kun er en dans på roser - det handler om å se visdommen bak alle opp og nedturer - finne akseptet og omfavne alle sider av livet. Ja, livet det bare "er" og vi har alle våre potensialer og oppgaver. Jeg har fra livets begynnelse vært i kontakt med en verden som ikke alle føler på samme måte som meg. Dette er da også min store læremester som hjelper meg å forklare dere her hvordan det hele henger sammen. Moderne vitenskap kan gi oss små hint om at vi er"så mye mer", men fortsatt gjelder det at du finner dine svar inne i deg. Det er deg det handler om, din åndelige utvikling. Ikke hva vitenskapen sier - det tar for lang tid. Derfor har jeg utviklet egne kurs med 3 forskjellige moduler som vil gi deg "det løftet" mot forståelse av livet, mennesket, ånd og sjel, som du trenger i en tid som dette. Disse kursene tilbys her i Norge, men også på Nord Kypros hvor det er lite støy og store helsemessige fordeler ved å oppholde seg. 

Mine hovedretninger innen kursene er yoga, healing, sjamanisme, åndelig bevissthet og kommunikasjon, ansvar, regelverk og etikk som terapeut. Har kontinuerlig grupper som jeg følger, gruppene er små så om du ønsker å delta er det fint med rask beskjed! På knapper over kommer du til mer utfyllende informasjon om V1, 2 og 3. Håper vi sees!