I am a Goddess of Love - therefore I choose the Island of Love!

12.01.2020

Vi er alle Guder og Gudinner - med hver våre styrker og kvaliteter! Det er søndag formiddag og mine tanker går til den vakre kjærlighetsøya i Middelhavet som jeg er blitt så glad i. Her deler jeg videre litt om min nye retning i livet og med spennende tanker rundt energi, røtter og sjelevandring!


Ja,, vi er nå 12 dager inn i det nye året. For de fleste har det nok vært pangstart med skole, jobb og hverdag med sin struktur. Ja, struktur er viktig, det holder oss jordet, men blir det for mye av faste rammer og for lite glede og frihet, da blir det tungt etterhvert. Det handler vel alltid om balanse, ikke sant?

Forandringer gjør alltid godt!

Husker dere hvordan vi byttet yogalokaler fordi energien var gått tom i rommet? Det er eksempel på hvorfor vi må bevege oss. Energi blir aldri helt borte, men den blir lavere i vibrasjon etter mye healing og hjelp til oss som er der. Det samme er det med f.eks forhold som over tid trekker ned energien din, gå ut av det med hevet hodet og se noe nytt åpne seg. Om jobben din aldri gir deg energi og du føler det aldri løfter eller gir deg noe, vel søk etter ny jobb. Å se mulighetene er viktig, men det er jo ikke alltid like lett om man er litt deppa eller frustrert. Derfor er det hele tiden nødvendig med time-out med jevne mellomrom - se deg selv from the eyes of the eagle, og observere - uten å dømme.

Å dømme deg selv for at du mistrives i livet er noe av det verre vi kan gjøre. Vi trenger kun å akseptere, gi slipp og bevege oss i den retning som føles lysere ut. Men..hva holder deg tilbake?

Alt ansvar, alle forpliktelser og alle forventninger. Vi ser ikke alltid mulighetene i alt dette, derfor er det så viktig å dele all frustrasjon med noen du stoler på eller som mange gjør: Drar en liten tur vekk fra hverdagen siden avstand gir klarhet over situasjoner. Dette er det jeg ønsker å hjelpe dere med fremover.

Sjelen hjelper oss

Mine valg har vært dramatiske og store gjennom livet til nå. Jeg har hatt store transformasjoner hvor sjelen dytter meg dit jeg skal være - for min egen utvikling. Selv om jeg er sterkt spirituell praktiserende og troende er jeg også jordet og anbefaler aldri meg selv eller andre og bare "fly" gjennom livet. Fundament, røtter og sikkerhet er nødvendig til en viss grad. Alikevel har jeg alltid praktisert den tro om at sjelen gir deg svar med sin visdom og sine reiser....

Sjel blir for mange søkt og høytsvevende, men for meg er det naturlig å koble mine lengsler til sjelen min. Når jeg kommer til steder jeg føler hjemme eller møter mennesker som jeg føler dyp kjærlighet til fra første stund, ja da er det sjelen som roper ja...du er nå på rett vei! Så hva må til for å flyte med sjelen? Ett ord: KONTAKT MED DEG SELV.

Jeg har alltid vært i dyp kontakt med min visdom.  Jeg er heldig. Min visdom er den som forteller meg når noe er riktig eller galt. Den lyver aldri. Den blir galt og si siden hun viser seg alltid som en kvinne fra fjerne Østen og jeg elsker synet av henne og stemmen hennes...det er jo meg !!! 

Ja, hun er meg. Jeg er henne. Sammen er vi sjel...

Sjelehenting, finne tilbake til egne sterke røtter - det er en viktig del av reisen i livet og ikke minst for din egen utvikling. Vi er her for å lære og utvikle oss, bli mer i ett med vår sjel, husker du ikke? Derfor er det nødvendig å tørre å gjøre forandringer som visdommen forteller deg at du skal gjøre. Noen ganger føles det så skummelt ut...alle ytre og indre påvirkninger - og ikke minst med tanke på en verden i uro - er det lurt og ta disse valgene om det innebærer reiser til de fjerne strøk? Siden å reise rundt i verden er også en viktig del av å oppdage deg selv...

Først skal vi huske på at verdensbildet til tross for uroligheter og konflikt, blir mye dramatisert i media, for å skape frykt i oss. Vi skal liksom bare være i den trygge boksen, men er det egentlig så farlig utenfor? -- Merk! Nå snakker jeg generelt og alle er ansvarlig for sine egne valg. Tross alt er det ikke alle steder I verden som skal besøkes. -- Tilbake til boksen. Samfunnet med sine rammer er bra på mange måter, men allikevel er mennesker her i nord deprimerte som aldri før. Så hva skjer med systemer og mennesker?

Som healer har jeg tydelig bilde. Jeg har alltid sett det og jeg har sett farer, men også goder med trygghet Det igjen balansen. Selv om du og jeg er i systemet så er vi alltid fri! Vi alle er det - bare du ser mulighetene.

Det er noen ord....Don't dream your life, live your dream...dette bør være et mantra for oss - uansett hva type valg det måtte innebære for å bevege oss mot drømmene.

Sjelen er fri

Sjelen din ønsker å være fri med alle dine valg, hvordan du velger å leve livet ditt og alt du omfavner. Men, er du ulykkelig vil sjelen etter lang tid gi deg signaler, om du ikke har lyttet. Signaler kan bli til fysiske vondter, plager og mentale ubalanser. Da må du lære å lytte og ta valg som er riktige før du blir dårlig. 

"I AM. Jeg har vært modig. Jeg har fulgt mitt hjerte til tross for mye motstand. Jeg sier ja til meg selv og jeg vet jeg vil lykkes. Jeg skal enda nærmere min sjel og mitt indre synger! Si ja til deg, til livet og se alle muligheter du har - tørr å satse - bryt ut av boksen så mye du klarer og bli med å oppleve! Don't dream your life, live your dream..."

Over til nytt kapittel: Nord Kypros

Ja, forandringer skjer raskere enn jeg hadde forventet...ofte gjør de det. Om jeg er lei meg over det? Nei. Vet du hva jeg er glad for? At sjelen gir meg så tydelige signaler på at nok er nok! Ja, denne vakre sjels kvinnen trekker meg til røtter der jeg har min største sjelereise, her er det enormt stor healing som skal skje på det høyere plan. Kypros er det første steget på veien. 

Nord Kypros var en usett oppdagelse for meg enda jeg hadde besøkt øya flere ganger år tilbake. Jeg elsker Middelhavet med Midt-Østen sporene og denne nordsiden ble plutselig noe helt annet enn ferieparadiset i Sør. Jeg liker områder med stillhet og sjel, her fant jeg mye av det og jeg likte menneskene og energien der. Vakker og urørt natur er vel det som traff aller først og dere som kjenner meg vet at naturen er helt nødvendig for at jeg skal overleve ;) Den skal være fri - som sjelen.

Jeg kom til dette området som heter Kyrenia eller på tyrkisk Girne første gang under en stor og rød fullmåne. Det var ren magi. Ikke ante jeg hvor viktig denne reisen skulle bli for meg. Landet i Sør og ble kjørt gjennom grensen og over til nord. Som dere vet er Kypros delt i 2 hvor sør er gresk og nord er tyrkisk. Her har det vært politisk konflikt gjennom lange tider, men det er allikevel noe du ikke legger merke til. De er mennesker...de er alle vennlige og selv om det kjempes om hvem som eier nord siden av øya er mennesker ydmyke og fredlige. Det er et sted som har stått litt stille og de er veldig glade for alle besøkende og alle muligheter med inspirasjon! Et trygt sted å vandre.

Fjelllandskap, urter, frukttrær, blomster, planter...det klare vannet, urørte strender, vakker by, små landsbyer, en havn som sjarmerer deg garantert...alle farger...Et eneste stort kunstverk! Det er enormt mye historie, myter, sagn på denne øya og om du er åndelig søkende vil du kunne besøke mange sterke kraftplasser rundt omkring. Huske at mange har satt sine avtrykk her opp gjennom historien <3

Kjærlighetens øy....

Kanskje det som fenger mest ;) 

Ja, dere som kjenner meg vet at jeg elsker å snakke om at vi alle er ren kjærlighet. Vi er det. Problemet er kanskje alle frykter og sorger over tid som blir til beskyttelse. Vi skal aldri beskytte hjertet siden med åpenhten her vil du være i kontakt med alt, under, over, på sidene, utover som innover...Åpenhet gjør det trygt å være det lille barnet. Åpenhet i hjerte veileder deg mot de ekte verdier. Og..Vet du? Du er lys og du er en Gudinne du er en Gud ;)  Da blir det ganske så perfekt å invitere dere til Afrodites øy :) <3

Afrodite er selve kjærlighetsgudinnen som steg opp fra bølgene i Gresk mytologi -skjønnhet og fruktbarhet er det hun står for. For romerne tilsvarer det Venus. Denne vakre energien, mor til Eros - Hun skjenker skjønnhet, hun er selv vidunderlig vakker, hun eier «skjønnhetsbeltet» Hun har tilnavnet «den søtt smilende» og har en sterk tiltrekningskraft. Afrodite eide skjønnhetsbelte som gjorde enhver som hadde det på seg utstyrt med skjønnhet, ynde og mange andre lokkende egenskaper. 

Afrodite trengs i en maskulin verden

Vi søker hele tiden etter yin og det fruktbare i en for maskulin og kontrollert verden. Dette er en energi som vi finner inne i oss og i naturen, Afrodites energi er vakker og leken og jeg tror uansett om du er mann eller kvinne vil hun hjelpe deg med å finne kontakt med din egen indre skjønnhet og kjærlighet. Det jeg kan garantere er at denne energien trengs i oss alle! Kjærlighetsenergien som går innover og utover. Jeg har hatt sterke opplevelser allerede på øya. Jeg har fornemmet og blitt satt i kontakt med kraftfulle energier. Spennende? Bli med meg på tur da vel ;) Se her: https://www.facebook.com/events/990763044617725/

Dette er mitt nye paradis som jeg skal gi all kraft til!

Når noe føles rett bør man også prøve siden det alltid er en dypere mening bak. Jeg har snublet og reist meg mange ganger gjennom livet og det gir meg også styrke til å tørre å satse. Selv om man aldri helt 100 % vet - vi gjør jo aldri det! Men, sjelen trekker meg sørover. 12 år tilbake var det nordover. Jeg har store skifter på gang og mange spør meg om jeg flytter...nei, jeg har mine vakre engler her og skal være litt her og litt i Middelhavet, men jeg satser fullt på mine retretas og kurs der nede nå fra februar måned. Jeg har fått supre kontakter som gjør dette enklere for meg og jeg ønsker av hele mitt hjerte og ta dere i mot på denne vakre øya! Alle trenger en reise til kraft og ny energi med varm sol, yoga og healing...Nå åpner jeg døren for dere som føler det riktig - Bli med meg da vel! Jeg lover deg at du ikke vil angre ;)

En vakker søndag videre - kanskje vi sees i morgen på Detox Yoga ? 

  • Husk! Denne hjemmesiden vil hele tiden eksistere og gi dere nyheter og oppdateringer. Husk å sjekke jevnlig og ta kontakt med meg om dere har spørsmål om fremtidige planer og tilbud!

Kjærlig hilsen, Vilde