Når du ser mennesket som energi...

19.11.2019
Foto privat
Foto privat

Det er tidlig morgen og jeg har siste dagene hørt stemmen som snakker og ber meg skrive... Ja, hadde jeg fått velge ville jeg nok skrevet på boken min enda mer, men det er mye jobb som tar tiden - som for de fleste andre. Så ordene som har snakket til meg, stemmen som ber meg skrive om energi...Hvorfor? Fordi om du ser meg og de andre rundt deg som mer enn den fysiske kroppen - som energi med flere nivåer og kvaliteter- ja da vil du også forstå og handle annerledes.

Jeg har undervist i mange år - i energi, dette med å være høysensitiv, eget energiarbeid og mot andre. Selv er jeg klarfølt noe som gjør at jeg tar inn alt for mye av andres plager - om jeg ikke skrur igjen dette lokket. Gaven i og være klarfølt er selve forståelsen av livet på jorden og møte med andre vakre mennesker og sjeler. Det klarfølte hjelper til under healing, forteller meg underveis hvordan healingen beveger seg i den andre. Nei, det er ikke farlig - bare energitappende om du ikke er bevisst. Plager forsvinner også litt etterpå. Flere er som meg. Om du er en av de, vet du hvordan du skal ta vare på deg selv? Om barna dine er, vet du hvordan du skal møte de?

Det handler om å være bevisst!

Det er ikke farlig å være så sensitiv. Men! Det kan tappe deg for mye kraft om du ikke vet å beskytte deg mot andres energier - eller er bevisst på hva som foreår rundt deg. Det trenger ikke være ondskap, bare noe som ikke passer for deg og din energi? =kjemi! Det hele handler om og ta ansvar for seg selv.

Eks: Hvordan opplever du om noen - om det er kjente eller mindre kjente - kommer og gir deg en stor klem med hele seg - uten at du var foreberedt? Hvordan tror du barn opplever det?

Dette er et eksempel på hvordan man går rett inn i andres energifelt uten godkjennelse.. Fordi: Du har et stort energifelt rundt deg - også kalt aura - hvor all din energi ligger. Alt innen følelse, tanke, kropp, ånd, sjel...ja som et DNA. Det er DEG. Alle har selvfølgelig dette. Så når noen da kommer inn brått og uventet kan dette for en høysensitiv føles som overtramp. Om den som gir klemmen bærer på negativ energi vil den kunne føles av den andre. Kanskje ikke forståelsen er der, men følelsen gjør at den andre kan sitte igjen med uro. F.eks. Derfor kan det være en god regel og spørre om du kan ta den klemmen...!

Hva er ditt og hva er mitt?

Ja, som sensitiv kan du fort fornemme andres stemninger. Spør deg selv: Er dette mitt eget eller andres? Da finner du fort svaret. En annen ting som også er verdt å huske på: Hvordan er din egen energi og hvor lurt er det da å omgås andre mer enn du trenger? Ved influensa er dette logisk tanke, men hva med energi? Om du er deppa, bærer av tung energi? Vi skal også ta hensyn til andre. I boken min forteller jeg om sterke hendelser som har med og ta hensyn til andre når egen energi er i ubalanse - alt for å bevisstgjøre dere der ute!

Aura forteller alt...

Auraen vår kan sees av klarsynte og her leser vi hvordan det står til med deg. Om du har blokkeringer, om du bærer på dårlig energi, om du er i balanse eller ubalanse. Noen ser andre kan føle det. Videre får du hjelp av healingen og energien til å "reparere" auraen din. Moderne legevitenskap er ikke bevisst på dette, de ser kun den innerste delen av kroppene - fysisk del. De begynner å se mer hvordan tanke og følelse påvirker den fysiske delen, men de deler da ut ofte en lykkepille. Lykkepillen løser ikke det dypeste av blokkeringer. Som plaster..bare demper der og da. Selve smerten fra noen av de andre energikroppene utover i auraen oversees. Her jobber healere med å løsne f.eks gamle traumer, angst som igjen kan skape mer harmoni i hele mennesket.

Energimessig overgrep...

Du synes kanskje dette høres overdrevet ut, men som ekstremt sensitiv er dette de eneste ordene som beskriver hva jeg føler når noen invaderer mitt felt. Jeg tror at om alle kunne se mennesket som energi med kvaliteter, styrker og sårbarhet ville man også behandle hverandre annerledes. Jeg glemmer aldri mange år tilbake på en alternativmesse hvor en utstiller hoppet mot meg fra sin stand og sa:

"Får vi se hvordan energien din er i dag...hm..."

Hun sto helt inntil meg. Dette er overgrep av energi og ikke lov. Gudsjelov har jeg en styrke til å beskytte meg lynraskt og videre sa utstilleren:

"Nei, merkelig...det var ikke så lett å lese din energi!"

Okei, dette er klart eksempel jeg bruker på skolen min også. Noe av det verste - som sikkert andre har opplevd, men kanskje uten å være bevisst?  På skolen min pleier jeg bevisst og vise de hvordan jeg skrur på min beskyttelse - de kan da ikke se min energi... ;)

Vi skal bare være bevisste!!!

Ja, det handler om bevissthet - ordet som går igjen og igjen. Som om når du beveger deg rundt på områder, i butikker, på bussen, på jobb - overalt siden energi er overalt! Alt er en balanse av hvit og sort - yin og yang. Meningen for verden, menneskene og kloden er balanse mellom disse. Den ene kan jo ikke overleve uten den andre. Dessverre er det ikke det overalt slik, derfor må man kjenne etter hva som er riktig eller galt for deg. Du må være tilstede. Igjen, vi er alle forskjellige så noe som er bra for meg trenger ikke være bra for deg. 

Igjen vil jeg understreke at frykt for det som er mørkt er unødvendig da dette er med på å skape balanse. Som fargen grå: det er en blanding av hvit og sort :) 

Dette gjelder ikke bare når du fysisk er tilstede, det gjelder også med tanke...

Alle tanker sender bølger med energi - styr dem!

Visste du at alle dine tanker er energi som sendes ut i bølger? Når noen tenker masse på deg så vil dette påvirke din energi? Du kan også oppfatte det med den høyere intuisjon - kalt telepati. Uansett, det vil kunne påvirke deg. Er tankene dine gode eller dårlige? Ja, de påvirker uansett. Hvor går grensene egentlig her? Jeg pleier og si at er det lys som du vet den andre som du kjenner godt trenger, send lys, men er det ikke nært har du ingenting med den energien å gjøre.

Om du går inn for healing av en annen uten at du spør, går du over alle grenser. Du skal alltid ha samtykke fra den det gjelder. Dette gjelder alle, egne barn og foreldre m.m. Er barna dine små er det naturlig med healing, men når de blir større må du ha respekt for deres valg og ønske om healing. Derfor spør vi.

Når noen tar med deg i healing eller i meditasjon vil dette kunne påvirke deg. Om du er av de som trekker med de du føler trenger mer enn "varm tanke" inn i en healing eller meditasjon, bør du heretter gjøre annerledes. Du må be om tillatelse og du går aktivt inn for å hjelpe. Det samme gjør vi jo ellers....vi spør "Kan jeg hjelpe deg med noe?" Her har den andre da en mulighet til og takke nei om det er det følelsen sier. Når du er bevisst på disse tingene skaper du positive ringvirkninger som vil kunne hjelpe andre igjen. Et godt eksempel !

Om jeg høres streng ut...det er kun fordi jeg ønsker å hjelpe. Jeg ser så mye av hvordan energi misbrukes og ikke tas respekt til, derfor vil jeg gjerne hjelpe med forståelse av hvordan vi bør gå frem. For barna, ungdommer, voksne og eldre.

Hvordan gå frem videre nå? Noen tips:

  • Ta vare på egen energi og føle deg frem. Ha respekt for hva følelsen forteller deg.
  • Rens og beskytte din aura jevnlig ved hjelp av f.eks kaldt vann, krystaller, salvie, røkelse eller det hellige rom.
  • Meditere og sett på deg egen beskyttelse før dagen starter og før du skal sove. Visualisere og affirmere.
  • Ha respekt for andre sin energi, styr dine tanker og intensjoner!!! La alle auraer forbli som de er uten inngrep av eget ønske (egoet). Finn grensen!
  • Om noen ser ut til å trenge hjelp: Spør før du går videre med det! Deretter kan du med samtykke gå inn for å heale/veilede om du har kunnskap innenfor healing som terapi.
  • Lær barna dine om hvordan energi fungerer og hvordan de momentant kan føle en annen sin stemning. Gi de tips om å være bevisst. Når de blir eldre kan de også gå inn for å lære mer ved ønske.
  • Være et godt forbilde i verden, vis at du tar ansvar !!
Om du ønsker å lære mer gjennom mine kursutdannelser se gjerne linken her:

Jeg håper disse ordene var til hjelp og at det gir livet mer mening! Vi er alle elever - vi lærer hele veien - jeg også. Jo mer vi vet om energi og mennesket jo mer kan vi hjelpe oss selv og andre. Jeg ønsker deg en vakker dag i lys og kjærlighet <3 

Vilde