Når er vi healere?

12.05.2022

Det er torsdag og jeg våkner opp med en voldsom tannverk. Før jeg rekker å meditere på det får jeg litt panikk siden tannlegen er den siste jeg ønsker å tilbringe tid hos nå når jeg har mye på agendaen. Jeg bestemmer meg for å se mer på tannverken og det kommer veldig tydelig beskjed: elektrikeren som kommer senere i dag har vondt i tennene.... 

Jeg blir selvfølgelig lettet over at det ikke er mine tenner og setter opp min beskyttelse.  Jeg har aldri møtt han før, aner ikke hvem han er, men da han ringer på døren er jeg ikke sen med å si rett ut: "hvordan går det med tennene dine?" Han ser på meg med store øyne og sier: "Ja, nå vet jeg ikke hva du vet, men jeg kommer fra tannlegen nå og har reparert tre vonde tenner...." Ah, en bekreftelse gjør godt ;))) Så dette er min virkelighet, min hverdag og som healer er det godt å vite hva man kan gjøre...

Å være en healer, ja, vi er forskjellige. Det jeg har lært av mine lærere er at healing kommer i mange former og en healer har ofte flere måter å jobbe på. Som sjamaner, de er ofte formidlere innen forfatterskap, kunst, historiefortellinger ved siden av at de er helbredere og klarsynte. Noen har alt andre har litt. Jeg har møtt mange healere og synes det er interessant hvor forskjellig mange jobber. Hvordan de kanaliserer, jobber med energiene, fremgangsmåte - ja, noe oppleves som veldig lett og svevende, mens andre kan være mer i en litt maskulin kraft, bestemthet og noe voldsomt. Det finnes ingen fasit. Å være en healer handler om at du er i kontakt med din kilde og på din måte henter ned og viderefører. Ingen fasit. Men! Å gå i lære er en fin ting siden du vil bli tryggere på selve healingen - noe som gjør deg til en dyktigere healer. Det er jo det vi ønsker.

Jeg husker når min lærer dukket opp på min vei og jeg skulle vekke mine healingevner. Jeg var på en måte trygg siden jeg husket følelsen fra barndommen, men det virket allikevel litt fjernt. Litt etter litt fant jeg veien tilbake til min gave og jeg trengte fra den dagen ingen oppskrift. Det ligger der - det gjør det for alle. Mange liv, en visdom som bare du kan kjenne til.  Jeg elsker å undervise i healing siden jeg føler meg så trygg i faget - derfor er det der jeg også velger å bruke meg som healer. Jeg holder kurs og deler. 

Healingenergi er viktig å kanalisere ut jevnlig om man er en healer. Noen vet de er, andre ikke. Jeg møter mange som er sterke healere som ikke er bevisst på det :) Da prøver jeg å veilede de inn på den stien. Det er nå også en veldig riktig timing å finne sin indre healer. Et skifte som gjør at mange opplever økt sensitivitet og uforklarlige opplevelser som å se, høre - eller en annerledes energi. Vel, det er da på tide å be om at læreren kommer så du kan starte. Når eleven er klar vil også læreren dukke opp.

Så om jeg healet denne elektrikeren som kom tidlig i morges? Nei, men jeg tok inn hans energi med åpent hjerte... Straks jeg ble fortalt av min hjelper at det var hans smerte satte jeg meg ned og fant mitt fokus. Med fokus en grense og beskyttelse. Jeg ber om at vedkommende kan slippe smerten, men jeg går aldri inn for å heale uten samtykke. Det kan vi ikke gjøre. Det er godt med kurs eller en lærer så de som går healingveien kan lære mer om disse tingene...

Vi kan ta inn energi lenge før selve møte skjer. Det er derfor viktig å være strukturert ift tilstedeværelse og en beskyttelse som vi føler er naturlig. Obs! Kjernemuskler er viktig, sola må skinne !!!

Å sende lys er vakkert og det bør alle gjøre. Be om fred, be om fruktbarhet, vekst og ny tid uten krig og katastrofer. Gi naturen lys og kjærlighet når du er der. Send kjærlighet til moder jord, universet, alt levende. Synes det er viktig og riktig å takke naturen for alt vi får. Å være takknemlig er en stor del av karmaen som igjen vil skinne på din vei <3

Jeg trives med å være en spirituell og åndelig formidler som igjen løfter verden. Jeg har så mye å bidra med fra mine tidligere liv! Jeg er også nå i ny fase og vekst i dette liv, men selv om jeg velger å formidle fra nye plattformer er jeg fortsatt en healer. Evner forsvinner ei. Derimot, du blir dårlig om ikke du bruker de. Der er faktisk en form for fasit - og du kan da som healer teste ut litt på veien. Har du flyt i energien eller er det blokkeringer? En tilstoppet healingenergi føles tung ut. Man blir på en måte forstoppa med energi, det brenner og gjør vondt - ofte i hendene. Det er varmt og tungt... Min opplevelse som jeg tror andre også kjenner seg igjen i. Hva med da å gi til dine nærmeste? 

Nei, det er ikke så vanskelig - du må bare ha åpent hjerte, en intensjon og være en åpen kanal som med dine hender gir videre. Så er vi alle healere? I utgangspunktet ja, men allikevel kanskje ikke? Det gir kanskje ikke mening, men det handler mye om at du er en bærer av healingkraft, men er du ei åpen i hjerte eller klar for å være den healeren - ja da blir det vanskelig. Jeg tror det har med en timing å gjøre. Kanskje også ut ifra dine tidligere liv og sjelereiser. Å åpne opp er fint og det bør alle gjøre så man kan sette igang den store utrensingen som må til for å komme i kontakt. Ja, en healer er en såret healer. Det betyr at mye ofte må renses ut før man får integrert på en balansert måte...Det er en vei og det er en utvikling. Tålmodighet er viktig.  

Om du føler dette treffer deg og er interessant så er det åpent med forespørsel om kurs. Jeg tar imot bestillinger - om dere er en liten gruppe eller vennegjeng...la oss få kontakt med healingkraften!

Jeg ønsker deg en vakker kveld videre der du er - ta vare på deg <3

Lys, Vilde