A challenge to myself...

05.09.2019

Det nærmer seg fullmåne - ild og krativitet pumpes gjennom hele meg! Fullmånen 14 september sier "Rise like the eagle Phoenix" - ja, her er det positiv transformasjon og gjenfødelse <3

 Jeg er. Punktum. Dette er to ord vi bruker mye i meditasjon som egentlig bekrefter at du er alt det du skal være, aksept av den du er og at du er god nok! Det er deilig å akseptere seg selv, være glad for den man er i dette livet, med alt det som bor i en. Nå i denne stigende månefasen kjenner jeg på mye følelser, tanker, kjærlighet, lidenskap, skaperenergi, healingkraft , ja alle disse stemningene er noe jeg hele tiden er i kontakt med, men nå kanskje enda sterkere. Fullmånen jobber og jeg må bevege meg...

Så Phoenix er her, her er det sterke energier som kommer til oss! Den sier transformasjon og forvandling og det er mye ild. Selv kjenner jeg på at det hjelper det å presse seg litt ut av komfortsonen når gjenfødelse er på vei. Jeg kan bevege meg noe fra det trygge, gode og gamle og igjen møte noe nytt som kan løfte meg i livet og på veien min. Det er alltid fint å presse seg selv noe for igjen å utvikle seg. Det handler om å prøve noe som kanskje gir en liten frykt, noe man er redd for og ikke mestre, men alt dette er bare med på å styrke oss. Er du redd for mørket så er det viktig å møte mørket, men med måte. Litt etter litt vil det mørke ikke være så skummelt...

Jeg er ikke redd for mørket, men jeg har et sterkt ønske om å klare noe jeg elsket å gjøre som lita jente: Å gå på hendene i balanse og stødighet ;)

Når noe trigges i deg...

Jeg hadde besøk av en vakker sjel her forleden, i yogasalen, og plutselig spretter han opp på henda som det var den mest naturligste ting å gjøre. Jeg fikk momentant indre bilder av meg selv som lita. Fordi, jeg kunne gå ut av huset, ned to trappetrinn, ut i hagen og helt til dukkehuset. Full kontroll og... jeg elsket det! Så her står denne mannen foran meg og jeg hører stemmen som sier: "Dette vil jeg også!!!"

Ja, som healer er jeg også opptatt av å holde balansen, være i flyt med den fysiske kroppen. Jeg er heldig sier mange, men jeg har også alltid jobbet med meg selv, på alle plan. Det at kroppen min er frisk og sunn har mye med mitt indre å gjøre og at jeg tar ansvar for meg - jeg er bevisst. Mine tanker, følelser, kosthold, yoga, meditasjon, naturen, nok vann, nok søvn, nok kjærlighet overfor meg selv, nok kjærlighet fra de som er rundt meg. Alt dette skinner gjennom, det gjør det med alle! 

Allikevel, jeg er ikke 10 år lenger, legg til 32 år, men jeg vil jobbe noen uker med mitt eget prosjekt: gå gjennom salen på hendene uten stopp. Kanskje veien tilbake også ;))) Starter i dag og jeg vil dele hvordan dette går, uansett :)))

Lett å miste seg selv...

Ja, å utfordre seg selv gir en ekstra kraft. Jeg møter så mange vakre sjeler som har mistet troen på seg selv. Det er noe av det tyngste, en krise. Siden når trua er borte vil veien bli så vanskelig, alle relasjoner - og igjen kanskje man også mister kontakt med sitt indre. Det er sagt at å miste seg selv er noe av det verste vi gjør, noe jeg sier meg enig i. Jeg fant meg selv igjen på Finnmarksvidda. Naturen samlet mine løse tråder og fikk meg til å innse hvem jeg var. Det finnes ingen sterkere kraft enn naturen, men vi kan jo ikke alltid være der siden vi bor i samfunnet hvor alt er nøye satt sammen med plikter, ansvar, forventninger og krav. Der i det samfunnet går vi som roboter og mister kontakt med vårt indre, vår kjerne, om vi ikke passer på.

Hva gjør vi for å finne ilden ?

Om vi mister kontakt. Kjernen og ilden skal brenne i oss og tro det eller ei, med en sterk kjerne - de dypeste muskler i mage og rygg, hjelper det deg med å takle livet enda bedre - og du ser deg selv med beundring og kraft! Du kan trene core, løpe, danse, men være i kontakt med området i magen - kjenne varmen der. Når kjernen gløder er det nok energi til alle prosesser i kroppen, til alle organer og utover i livet ditt. La ilden alltid få brenne i deg!!

Vi har et energisenter i magen, rett over navlen. Solar Plexus. Der bor vår personlige kraft og en ild. Ved siden av energien og selvtillit hjelper ilden der oss til å bevege oss fremover. 

Ved siden av er det viktig å lytte til intuisjonen der og respektere den, bruke daglig affirmasjoner som f.eks "Jeg tror på meg selv" og ikke minst: En sunn fordøyelse som fungerer som den skal, og med riktig drivstoff = mat. Når alt dette er på plass så garanterer jeg at troen på deg selv også styrkes og løftes.

Transformasjon alltid bra!

Livet går i berg og dalbane. Noen faser føler vi at vi flyr og andre faser er vi "langt der nede". Vel, når vi er i dypet skjer det alltid store transformasjoner - de ville aldri funnet veien når du er ute og flyr! Det er tungt, jeg vet, men la tiden alltid få jobbe. Det er en mening med at du føler sofaen kaller 3 dager på rad og du ikke klarer å finne en eneste positiv tanke. Den meningen vil vise seg når du er ute av det hele igjen. Da ser du eller også føler på den nye energien som viser seg - NYTT LIV!

Ja, det er herlig med opp og nedturer - alle følelser - de er selve livet. Vær takknemlig for at du føler! Ta lærdom i alle nedturer og hjertet vil åpne seg enda mer. Det hele handler om din reise og utvikling på alle plan...

Tørre å være barnslig, lek som et barn!

Når hjertet er åpent har vi heller ingen frykt for å leke, selv som voksen. Å le, se verden med alle farger, kjenne på en deilig barnslig følelse, glemme alt ansvar for en stund - ja, da er du i direkte kontakt med hjertet og den ubetingede kjærligheten...og det hele er så vakkert... jeg lover. Vi er ofte alt for alvorlige. Jeg husker en gang noen fortalte meg at de mektigste sjamaner også var spøkefugler og historiefortellere - de healet ved hjelp av tull og fanteri :) Ah, dette har hjulpet meg mye siden jeg ofte møter på healere som er så alvorlige, noe jeg ikke er. Jeg tar yrket mitt seriøst, men det bor en skøyer i meg som mange får oppleve, om de møter meg. Jeg healer og deler viktige budskap bak humor. Som lita også lo jeg mye og jeg husker godt min bestevenn og meg kunne le så vi trillet nedover bakkene  - og rakk ei doen.... :))) 

Å le er den største medisin, her forløses mye spenninger som igjen hjelper energien til å flyte fritt. Jeg pleier å anbefale å finne en film med type humor for deg som setter igang latter, eller å være med de menneskene som får deg til å le. Om du ikke har ledd på lenge.... Husker Fleksnes jeg og hvordan han fikk meg til å le! Ja, da kan jeg fortsatt finne han og le litt igjen :) Dette er vårt ansvar. Ditt og mitt.

Nå som månen stiger...hva er din transformasjon?

Ja, hva kan du gjøre for deg selv disse dagene? Hvordan kan du bruke energien for egen utvikling? Det er viktig å meditere på ditt indre, stille deg selv spørsmål som "Hvordan har jeg det og hva kan jeg gjøre for å få det enda bedre"? "Er det noe jeg ønsker å kjenne på, oppleve, eller noe som skal styrkes"? "Noe jeg vil frigjøre"? "Er det noe jeg må presse meg til"? Hva er transformasjonen din???

Den hellige ilden...

Vilde Lassem - Privat foto
Vilde Lassem - Privat foto

Ilden har alltid vært brukt i mektige ritualer og overganger - og den er HELLIG. En hellig ild skal respekteres siden den helper deg om du ber den om å transformere noe du vil kvitte deg med til noe du ønsker deg. Behandle ilden med varsomhet og kjærlighet. Den står for tusen år gamle ritualer og har en kraft vi kan få ta en del i...

Fullmåne feiring

Har du lyst til å feire Phoenix sin rebirth og fullmånen 15 september i ett med ilden og naturen? Da må du følge med på linken med arrangementer eller og facebook siden min Sjamanhealer Vilde Lassem. Der vil det fort komme informasjon om denne feiringen,

Tro på deg selv - shine like the star you are!

Mine ord og innlegg er ment som inspirasjon for deg som leser. Min oppgave er å løfte mennesker og for noen er ordene nok  - andre innser at de trenger veiledning, healing og mer kraft på veien. Uansett, jeg håper du styrker troen på deg selv sånn at du kan skinne enda mer! Om du ønsker kontakt med meg så er jeg her for å hjelpe <3 

...Og du...! Ikke glem å utfordre deg selv litt da ;) En vakker torsdag videre!

VV