It's Time To Heal @ North Cyprus!

Gudinne Retreat med yoga & healing Nord Kypros 26/8-2/9

La oss lukke øynene og puste inn...Hører du bølgene fra havet? Kan du føle solen som varmer i ansiktet, varm sand under føttene? Pust nå ut og bli med oss på et helt spesielt retreat denne tidlig høsten!

Vi inviterer deg vakre kvinne til en uforglemmelig uke på Nord på Kypros som også har navnet Afrodites Øy. Afrodite er fra den greske mytologien den mest kjente av våre kjærlighetsgudinner - noe som passer perfekt til dette retreatet. Her skal vår indre gudinne og egenkjærlighet vekkes!

Dette er en hel uke med nydelige yogastunder, meditasjoner, gongbad og lydhealing, kakao seremoni, frie bevegelser og Shakti dans - i ett med vakker natur, vegetarisk mat og ikke minst i ett med strandlinjen...Alt for at du skal finne tilbake til indre fred og ro, balanse og videre hente mer kontakt med ditt indre der din visdom bor.

"To retreat is the best way to connect with your true self, your desires and dreams".

Når vi mister kontakt med det feminine i oss mister vi også kontakt med våre dypeste drømmer og lidenskaper. Det blir et savn der inne noe vi denne uken skal jobbe med - å hente tilbake. Det blir nok tid til "og bare være" ved siden av nyttige temasamlinger om kvinners balanse.

Retreatet arrangeres på Riviera Beach Bungalows som er lite, koselig og familiedrevet - i ett med grønne områder, nydelig hav og i stillhet. Yoga hver morgen på stranden hvor vi hilser solen. Du kan velge om du bor alene eller deler rom med en annen gudinne/yogini, men prisen vi gir deg er 2 deltakere pr rom. Vil du ha eget og alene vil det bli tillegg i prisen.

Vi skal legge ut på noen spennende utflukter hvor historien er kraftfull. Vi ruller også ut her våre yogamatter for å lande, puste og meditere i sterke energier - praktiserer takknemlighet i alt vi gjør og steder vi er.

Dette Guudinne retreatet er for alle kvinner - uansett alder. Yogaen, meditasjoner, dans og beveglse er lagt opp for å passe alle. Om ikke vil vi gi deg alternativer. Alle skal føle det viktige arbeidet vi gjør, sammen som en gruppe - og hver for oss. Når vi reiser hjem vil du ha fyllt opp lys og kjærlighet som vil følge deg gjennom høsten og vinteren...

Over til det praktiske:

Tidspunkt: 26 august - 2 september 2023

Sted: Riviera Beach Bungalows, Nord Kypros

Pris: 12 900 NOK

Prisen inkluderer dette:

 • Måltider: 3 dager: frokost, lunsj og middag. 1 dag: frokost og middag. 2 dager: frokost. To av dagene har vi utflukter og alle er ansvarlig for å kjøpe egen mat. Maten på NK er billig så her er det ikke snakk om store beløpene (!)
 • Ved ankomst og avreise arrangerer vi også litt frukt og drikke så ingen kommer eller går med tom mage :))
 • Overnatting i bungalow i ett med strandlinjen (om du vil ha enkelt rom kommer tillegg).
 • Yoga og meditasjon daglig. Morgen og kveld.
 • Gongbad, lydhealing/trommereise
 • Shakti dans (kvinne dans)
 • Temasamlinger med innhold av "Kvinne og balanse"
 • Kakaoseremoni (hellig rituale for healing og kontakt med indre visdom).
 • Utflukter til magiske Kyrenia slott og ubeskrivelige vakre Bellapais kloster - inkl. transport. Her blir det også program.

Depositum: Ved bestilling betales depositum som er 30 % av totalbeløpet (3870,- NOK) Resterende betales ved oppstart av retreat, 9 030 NOK

Fly: Flybilletter Oslo - Larnaca må kjøpes av hver og en - nå billig! Norwegian flyr tur/retur for under 3000 kr 26/8-2/9. Sjekk ut via finn.no reise og kontakte oss om du har spørsmål. Vi hjelper deg også gjerne :))

Når flybillett er bestilt sendes kopi til oss.

Transport flyplass - retreat: Blir arrangert og er i prisen - viktig at vi samler gudinnene på ca samme tider på Larnaca flyplass. Det tar ca 1 time å kjøre til retreatet.

Pass: Må være gyldig minst 6 måneder - husk å sjekke passet ditt!

Nord Kypros er Tyrkisk side som betyr at vi går under deres lover og regler.

Påmelding/frist: Vi vil gjerne ha påmeldinger før 26 juni - det er også for ditt beste pga flybillettter og pris. Om du bestiller før 26 juni vil du få en ekstra gavepose når du ankommer retreatet <3 Dette blir en fin og ikke minst viktig veiledning for deg gjennom uken her nede :)))

Send til vilde.lassem@gmail.com Kontakt på 93248869 om du har spørsmål om retreatet eller Nord Kypros.

Ved påmelding vil du få tilsendt et skriv med hva som er viktig å huske på ift retreatet samt mer opplysninger med program. Der kommer all informasjon du trenger. Vi holder kontakt og skal ta godt vare på deg gjennom hele reisen!

For link til stedet vi bor se her: https://www.riviera-cyprus.com/

Velkommen til et "dypdykk" i shakti og feminin visdom i herlige energier og omgivelser!

Lys & kjærlighet, Vilde og Daria

Time To Heal & Soul Yoga

Healing & Yoga Retreat september 2023

En nydelig uke med fokus på deg! Mer deles snart....

"Yoga er bare fantastisk har prøvd flere ganger opp gjennom årene, men nå føler jeg endelig en form for positiv avhengighet. Jeg må ha en daglig dose (= medlemskap) ....og alt startet med ditt retreat Time To Heal - Vilde Lassem.. noe skjedde der. Magisk rett og slett. Takk for at du viste meg en vei uten å presse, bare veilede på beste vis. Ser frem til flere episke retreat på Nord Kypros med deg"!

Linda Josefine Neppelberg

Deltaker Time To Heal Retreat 2022

De neste Time To Heal Retreats:

 • Februar 2023: Healing Retreat Finnmarksvidda
 • April 2023: Healing Retreat Nord Kypros
 • September 2023: HealingYoga Retreat Nord Kypros

Mer informasjon, dato og priser kommer snart!

OKTOBER RETREAT PÅ NORD KYPROS:

 • Time To Heal Retreat @ Thalassa Beach Resort, Bafra: 6 - 13 oktober 2022 (se øverst på denne siden)

Det er tid for myk yoga & healing i ett med vakker natur, sol & varme!

 • Varighet/tidspunkt: 1 uke med dato 6 - 13 oktober (mulighet for 3 ekstra dager)
 • Sted: Thalassa, Bafra - Nord Kypros

Time To Heal Retreat inviterer deg til nok en nydelig uke hvor du kan hente ny energi og styrke som er godt og ha når dagene blir kortere og mørkere. Ja, høsten kommer enten vi vil eller ei, men vi vet at jo mer vi henter av næring til kropp, sinn og sjel, jo bedre vil vi også ta imot denne årstiden. På Nord Kypros skinner solen nesten hele året så der kan vi virkelig hente lys & livskraft!

Stedet vi bor på har navnet Thalassa Beach Resort og ligger på stranden hvor havet glitrer! Her blir det nå fokus på egen helse og hva vi kan gjøre for oss selv som igjen vil løfte oss enda litt mer. Det blir daglig yoga og meditasjoner med dybdeavspenning ute i nydelig natur, vakre samlinger for healing og frigjøring av spenninger, late stunder på stranden, sunn mat, nyttige temaer innen livsstil og ikke minst egentid for refleksjon og hvor du kan bare være.

Et lite helsesenter? Thalassa har har alt vi trenger for et vellykket Time To Heal Retreat. Leiligheter er i god standard, masse grønne områder og bassenger, den vakre stranden, spa avdeling og ikke minst en god restaurant som vil gi oss måltider vi trenger utover det jeg lager til gruppen. Se link: https://www.thalassabeachresort.com/

Om yogaen:

Det legges opp til yogapraksiser som passer alle og hvor det er fokus på myk bevegelse, energi, affirmasjoner og intensjoner - alt for at dere som er med skal finne tilbake til indre fred og ro ved siden av styrke og balanse. Som lærer gjennom 15 år bruker jeg mye intuisjon for å veilede grupper - en nydelig harmoni for healing og refleksjon. Vi avslutter kveldsyogaen med en lengre guidet yoga nidra eller dybdeavspenning. Dette blir stunder som vil gi deg masse!

Om du vil lese mer om Vilde som lærer (Hatha yoga/HealingYoga/Shamanpraksis) og veien hennes se siden www.timetoheal.no og egen link.

Program:

Det blir lagt opp fullstendig program nærmere avreise, men husk at vi alle er frie og du kan selv velge hva du vil ta del i. Allikevel vil det alltid anbefales å praktisere yoga, meditasjon og delta på samlinger for fullt utbytte av oppholdet.

Aktiviteter utenom yoga/meditasjon/temasamlinger:

⦁ Tur til gamle Salami Ruinene som er et stort funn av et gammelt rike fra 1100 f.k. Her bruker vi litt tid, kjenner på energier, tar del av viktig historie før vi kan kose oss på en nydelig strand med restaurant rett ved. For å lese om Salami se her:

⦁ Egentid til strand, vandring...

⦁ 1 fridag som evt kan benyttes til å besøke gamlebyen Famagusta eller også"Ghost town" som er bærer av sterk historie. Mer om dette vil deles ved oppholdet.

Avstander:

⦁ Fra flyplassen Larnaca i sør til Thalassa: ca 1.30 min. Transport bestilles, men betales av deltakere som går sammen om bil. Ca 150 NOK per pers om det deles på 7 stk.

⦁ Fra Thalassa til Salami Ruiner (Famagusta): ca 30 min med bil. Inngang: 20 NOK

Trapper:

⦁ Det er trapper på anlegget, men heis i nærheten av leilighetene.

Leiligheter:

Det er lagt opp til å dele leilighet hvor vi blir kjent!

⦁ 2 deltakere i de minste (2 roms)

⦁ 4 deltakere i de største (4 roms)

Om noen vil ha egen leilighet vil det bli en annen pris (oppgis ved interesse).

Standard/utstyr leiligheter:

Standard på leilighetene er god og det er også alt av utstyr der til å lage egen mat ved ønske. Liten butikk på anlegget som selger det aller mest nødvendige.

⦁ Det er håndkær og sengetøy i alle leiligheter.

Datoer med priser:

OBS! Retreat tilbys 7 eller 10 dager.

Oppstart: Torsdag 6 oktober 2022

⦁ Pris 1 uke 6 - 13 oktober: 8 500 NOK (tors-tors)

⦁ Pris 10 dager: 6 - 16 oktober: 10 500 NOK (tors-søn)

Ved bestilt rengjøring av leiligheten ved avreise kommer det her et lite pristillegg, nøyaktig kommer snarest.


Hva som er inkludert i prisen:

I priser nevnt over inkluderes:

⦁ Alle overnattinger i leiligheter med god standard.

⦁ 2 felles måltider per dag, frokost og middag (vegetar - sunt og godt <3 )

⦁ Yogapraksis 2 g daglig, tidlig morgen og kveld. Om yogaen, se eget avsnitt lenger ned.

⦁ Yogamatte til deg! (du trenger ikke ta med egen)

⦁ Spa: Kroppsskrubb som effektivt renser huden, fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen. Igjen får huden ny glød!)

⦁ Tema/samlinger/healing/frigjøring av blokkeringer flere ganger gjennom oppholdet.

⦁ Transport Salami ruinene tur/retur

⦁ Merk, det er lagt inn 1 fridag uten program gjennom retreatet.

Hva som IKKE er inkludert:

⦁ Flybilletter (være rask med å booke fly til Larnaca Kypros for gode priser! Send videre kopi av din billett til vilde.lassem@gmail.com

⦁ Transport fra flyplass til Thalassa og retur til Larnaca (maxi koster ca 700 NOK en vei som deles på opp til 7 passasjerer. Vi går sammen om flytider og transport!)

⦁ Mat og drikke utover 2 måltider som er inkludert. Alt som trengs i leiligheter utover det som er i pakken må handles inn av hver og en. Det er velkomstpakke i alle leiligheter ved ankomst som vann, frukt, nøtter etc :)))

⦁ Spa behandlinger utover 1 stk Hamam som er inkludert må bestilles selv. Dette bør gjøres når program er gitt så du ser når det egner seg best med spatid. Link til Spa Thalassa:

Vil du være med?

Send din påmelding til meg på vilde.lassem@gmail.com eller ring på 93248869 hvor du må bekrefte følgende:

⦁ Påmelding og varighet (om du ønsker 3 dager ekstra så finner vi ut av det)

⦁ Dele leilighet eller egen leilighet (med ekstra kostnad)

⦁ Allergi?

⦁ Fysiske utfordringer mtp yoga?

⦁ Evt annet

Betalingsinformasjon:

⦁ Ved påmelding av retreatet må du betale inn et depositum på 2500,- NOK

⦁ Resten av beløpet betales senest 19 september til konto 2220 25 14697

⦁ Ved avbestilling senere enn 2 uker før retreat refunderes kun 50 % av hele beløpet. Ved avbestilling 1 uke før refunderes kun 20 % av hele beløpet.

Annet - må leses av alle:

Forbehold om endringer må nevnes angående dette retreat/program om uventede situasjoner el restriksjoner (COVID) skulle dukke opp.

Time To Heal og Vilde Lassem er ikke ansvarlig om det blir økonomisk tap av flybillett eller tap av baggasje med annet da alle deltakere må selv ta ansvar for egen forsikring ved reise.

Time To Heal og Vilde Lassem er ikke ansvarlig om sykdom, skade eller tap av eiendeler skulle oppstå på retreatet. Alle må sørge for reiseforsikring om skade/sykdom/tap skulle skje.

Om det ødelegges noe i leilighetene av de som bor der så er dette deres ansvar og det må erstattes. All skade må tas bilde av og skrives/meldes ifra om til Vilde Lassem som tar det videre til eiere av leilighetene.


Lys & glede, Vilde Lassem

Time To Heal