It's Time To Heal !

Det blir påskeretreat!

Mer kommer straks!

"Yoga er bare fantastisk har prøvd flere ganger opp gjennom årene, men nå føler jeg endelig en form for positiv avhengighet. Jeg må ha en daglig dose (= medlemskap) ....og alt startet med ditt retreat Time To Heal - Vilde Lassem.. noe skjedde der. Magisk rett og slett. Takk for at du viste meg en vei uten å presse, bare veilede på beste vis. Ser frem til flere episke retreat på Nord Kypros med deg"!

Linda Josefine Neppelberg

Deltaker Time To Heal Retreat 2022

De neste Time To Heal Retreats:

  • Februar 2023: Healing Retreat Finnmarksvidda
  • April 2023: Healing Retreat Nord Kypros
  • September 2023: HealingYoga Retreat Nord Kypros

Mer informasjon, dato og priser kommer snart!

OKTOBER RETREAT PÅ NORD KYPROS:

  • Time To Heal Retreat @ Thalassa Beach Resort, Bafra: 6 - 13 oktober 2022 (se øverst på denne siden)

Det er tid for myk yoga & healing i ett med vakker natur, sol & varme!

  • Varighet/tidspunkt: 1 uke med dato 6 - 13 oktober (mulighet for 3 ekstra dager)
  • Sted: Thalassa, Bafra - Nord Kypros

Time To Heal Retreat inviterer deg til nok en nydelig uke hvor du kan hente ny energi og styrke som er godt og ha når dagene blir kortere og mørkere. Ja, høsten kommer enten vi vil eller ei, men vi vet at jo mer vi henter av næring til kropp, sinn og sjel, jo bedre vil vi også ta imot denne årstiden. På Nord Kypros skinner solen nesten hele året så der kan vi virkelig hente lys & livskraft!

Stedet vi bor på har navnet Thalassa Beach Resort og ligger på stranden hvor havet glitrer! Her blir det nå fokus på egen helse og hva vi kan gjøre for oss selv som igjen vil løfte oss enda litt mer. Det blir daglig yoga og meditasjoner med dybdeavspenning ute i nydelig natur, vakre samlinger for healing og frigjøring av spenninger, late stunder på stranden, sunn mat, nyttige temaer innen livsstil og ikke minst egentid for refleksjon og hvor du kan bare være.

Et lite helsesenter? Thalassa har har alt vi trenger for et vellykket Time To Heal Retreat. Leiligheter er i god standard, masse grønne områder og bassenger, den vakre stranden, spa avdeling og ikke minst en god restaurant som vil gi oss måltider vi trenger utover det jeg lager til gruppen. Se link: https://www.thalassabeachresort.com/

Om yogaen:

Det legges opp til yogapraksiser som passer alle og hvor det er fokus på myk bevegelse, energi, affirmasjoner og intensjoner - alt for at dere som er med skal finne tilbake til indre fred og ro ved siden av styrke og balanse. Som lærer gjennom 15 år bruker jeg mye intuisjon for å veilede grupper - en nydelig harmoni for healing og refleksjon. Vi avslutter kveldsyogaen med en lengre guidet yoga nidra eller dybdeavspenning. Dette blir stunder som vil gi deg masse!

Om du vil lese mer om Vilde som lærer (Hatha yoga/HealingYoga/Shamanpraksis) og veien hennes se siden www.timetoheal.no og egen link.

Program:

Det blir lagt opp fullstendig program nærmere avreise, men husk at vi alle er frie og du kan selv velge hva du vil ta del i. Allikevel vil det alltid anbefales å praktisere yoga, meditasjon og delta på samlinger for fullt utbytte av oppholdet.

Aktiviteter utenom yoga/meditasjon/temasamlinger:

⦁ Tur til gamle Salami Ruinene som er et stort funn av et gammelt rike fra 1100 f.k. Her bruker vi litt tid, kjenner på energier, tar del av viktig historie før vi kan kose oss på en nydelig strand med restaurant rett ved. For å lese om Salami se her:

⦁ Egentid til strand, vandring...

⦁ 1 fridag som evt kan benyttes til å besøke gamlebyen Famagusta eller også"Ghost town" som er bærer av sterk historie. Mer om dette vil deles ved oppholdet.

Avstander:

⦁ Fra flyplassen Larnaca i sør til Thalassa: ca 1.30 min. Transport bestilles, men betales av deltakere som går sammen om bil. Ca 150 NOK per pers om det deles på 7 stk.

⦁ Fra Thalassa til Salami Ruiner (Famagusta): ca 30 min med bil. Inngang: 20 NOK

Trapper:

⦁ Det er trapper på anlegget, men heis i nærheten av leilighetene.

Leiligheter:

Det er lagt opp til å dele leilighet hvor vi blir kjent!

⦁ 2 deltakere i de minste (2 roms)

⦁ 4 deltakere i de største (4 roms)

Om noen vil ha egen leilighet vil det bli en annen pris (oppgis ved interesse).

Standard/utstyr leiligheter:

Standard på leilighetene er god og det er også alt av utstyr der til å lage egen mat ved ønske. Liten butikk på anlegget som selger det aller mest nødvendige.

⦁ Det er håndkær og sengetøy i alle leiligheter.

Datoer med priser:

OBS! Retreat tilbys 7 eller 10 dager.

Oppstart: Torsdag 6 oktober 2022

⦁ Pris 1 uke 6 - 13 oktober: 8 500 NOK (tors-tors)

⦁ Pris 10 dager: 6 - 16 oktober: 10 500 NOK (tors-søn)

Ved bestilt rengjøring av leiligheten ved avreise kommer det her et lite pristillegg, nøyaktig kommer snarest.


Hva som er inkludert i prisen:

I priser nevnt over inkluderes:

⦁ Alle overnattinger i leiligheter med god standard.

⦁ 2 felles måltider per dag, frokost og middag (vegetar - sunt og godt <3 )

⦁ Yogapraksis 2 g daglig, tidlig morgen og kveld. Om yogaen, se eget avsnitt lenger ned.

⦁ Yogamatte til deg! (du trenger ikke ta med egen)

⦁ Spa: Kroppsskrubb som effektivt renser huden, fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen. Igjen får huden ny glød!)

⦁ Tema/samlinger/healing/frigjøring av blokkeringer flere ganger gjennom oppholdet.

⦁ Transport Salami ruinene tur/retur

⦁ Merk, det er lagt inn 1 fridag uten program gjennom retreatet.

Hva som IKKE er inkludert:

⦁ Flybilletter (være rask med å booke fly til Larnaca Kypros for gode priser! Send videre kopi av din billett til vilde.lassem@gmail.com

⦁ Transport fra flyplass til Thalassa og retur til Larnaca (maxi koster ca 700 NOK en vei som deles på opp til 7 passasjerer. Vi går sammen om flytider og transport!)

⦁ Mat og drikke utover 2 måltider som er inkludert. Alt som trengs i leiligheter utover det som er i pakken må handles inn av hver og en. Det er velkomstpakke i alle leiligheter ved ankomst som vann, frukt, nøtter etc :)))

⦁ Spa behandlinger utover 1 stk Hamam som er inkludert må bestilles selv. Dette bør gjøres når program er gitt så du ser når det egner seg best med spatid. Link til Spa Thalassa:

Vil du være med?

Send din påmelding til meg på vilde.lassem@gmail.com eller ring på 93248869 hvor du må bekrefte følgende:

⦁ Påmelding og varighet (om du ønsker 3 dager ekstra så finner vi ut av det)

⦁ Dele leilighet eller egen leilighet (med ekstra kostnad)

⦁ Allergi?

⦁ Fysiske utfordringer mtp yoga?

⦁ Evt annet

Betalingsinformasjon:

⦁ Ved påmelding av retreatet må du betale inn et depositum på 2500,- NOK

⦁ Resten av beløpet betales senest 19 september til konto 2220 25 14697

⦁ Ved avbestilling senere enn 2 uker før retreat refunderes kun 50 % av hele beløpet. Ved avbestilling 1 uke før refunderes kun 20 % av hele beløpet.

Annet - må leses av alle:

Forbehold om endringer må nevnes angående dette retreat/program om uventede situasjoner el restriksjoner (COVID) skulle dukke opp.

Time To Heal og Vilde Lassem er ikke ansvarlig om det blir økonomisk tap av flybillett eller tap av baggasje med annet da alle deltakere må selv ta ansvar for egen forsikring ved reise.

Time To Heal og Vilde Lassem er ikke ansvarlig om sykdom, skade eller tap av eiendeler skulle oppstå på retreatet. Alle må sørge for reiseforsikring om skade/sykdom/tap skulle skje.

Om det ødelegges noe i leilighetene av de som bor der så er dette deres ansvar og det må erstattes. All skade må tas bilde av og skrives/meldes ifra om til Vilde Lassem som tar det videre til eiere av leilighetene.


Lys & glede, Vilde Lassem

Time To Heal