It's time to retreat.....

Time To Heal Retreat 2024 - Nord Kypros:

 • Gruppe I: 9-16 februar 2024 (nymåne)
 • Gruppe II: 8-15 mars 2024 (nymåne)

Merk! Om du har ønsker for andre datoer, kontakt meg!

...Er du i kontakt med din indre kraft? Er dine tanker, holdninger og drømmer dine egne? Lever du fullt og helt - eller stykkevis og delt? Dette er noen av temaene våre gjennom uken på vakre Nord Kypros - et viktig og ikke minst healende retreat for hjerte og sjel! I ett med hav og fjell - under deilig sol, på Afrodites øy, skal vi ved hjelp av viktige verktøy finne tilbake til lyset og solen inne i oss, bedre sagt: vår personlige kraft!

Retreatet som vil få deg til å gløde som solen!

Året 2024 er innen numerologi bærer av tallet 8. Dette er energi som påvirker oss og da spesielt overflod og personlig vekst med kraft.

Har du noen gang tenkt over at ditt indre lys kan lysne opp et helt mørkt rom? Dette lyset kan også kalles for indre sol og indre kraft...en energi som først og fremst skal løfte deg, gi deg et positivt liv, men også gi til de rundt deg. Vi lever et liv som stadig tapper oss for energi og vår fysiske kropp med vårt sinn utsettes for enormt press. Over lang tid vil vi kunne føle oss tomme, frakoblet og deprimerte. Dagene blir vanskelige og vi søker desperat noe som kan løfte oss og gi oss mer energi med mening. Vi må da styrke lyset og den indre solen i oss....med den vil livet gi oss positive opplevelser og det er her Time To Heal vil kunne hjelpe deg på veien! 

Denne uken skal jeg veilede dere ved hjelp av mine evner og potensialer! 

Som yogalærer, sjamanhealer og spirituell veileder skal jeg hjelpe alle med å skrelle bort det som ikke nærer, usikkerhet og frykt på veien mot indre styrke, troen på seg selv og en stor dose egenkjærlighet! Vi skal se på det som forstyrrer og blokkerer før vi henter frem det nye. En liten rebirth er det vi ønsker før du reiser hjem med verktøy i lommen som du også kan bruke i din hverdag.

Dette er det vi skal jobbe med:

 • Healing av traumer som går på eget selvbilde, selvtillit og energinivå som gjøres ved hjelp av guidede meditasjoner, indre reiser, lydhealing sirkel og trommereiser. Hver deltaker får også en individuell healing med veiledning.
 • Sol & måne Yoga! Øvelser for indre kraft og glede, men også for det mer feminine, indre flyt og egenkjærlighet.
 • Fri dans som hjelper oss med god kontakt av kropp og følelser.
 • Temakvelder: Fokus på personlig kraft, selvutvikling og større kunnskap om det største mirakel: DEG!
 • Besøke steder på øya hvor kraften er sterk! Der skal vi også koble oss på, meditere og jobbe med lyset...

Litt mer om uken:

Vi skal utover indre arbeid, yoga og bevegelse oppleve denne delen av øya (Nord Kypros) hvor historie og kultur står sterkt. Det blir besøk til gamle klostre og slott, en nydelig by med den vakre havnen, historiske ruiner ved siden av gode samtaler, god mat og kos!

Vår retreat-villa:

Vi bor mellom hav og fjell i en villa som har alt vi trenger. Her vil vi dyrke vår tid, alene og sammen. Det er nytt og moderne, store soverom, flere bad, stor stue og kjøkken, veranda og gigantisk takterrasse som peker både mot fjellene og havet, badebasseng og solsenger....noen hundre meter til strand og stillhet....

Se bilder av sted/villa etter teksten :))

Så over til det mer praktiske!

Om du ønsker å være med på dette Time To Heal Retreatet så er det viktig at du leser videre...

Retreat Sted: Bahceli, Esentepe - Nord Kypros.

Dato 1 retreat gruppe: fredag 9 feb - fredag 16 feb, 2024

Dato 2 retreat gruppe: fredag 8 mars - fredag 15 mars 2024

Pris uten flybilletter og transport til/fra flyplassen: Kr. 10 200,-

Dette får du/er inkludert i prisen: daglig yoga, meditasjon, undervisning/timer/samlinger, utflukter, måltider (2 dgl: frokost og sen lunsj/tidlig middag. Mer om maten kan du lese lenger ned), overnatting (rom deles med andre deltakere) og 1 stk individuell healing med veiledning før avreise.

Hva du må ordne utenom? Kun flybillett må bestilles av deg som jeg også kan hjelpe deg med. Bestille tur/retur til LARNACA FLYPLASS, KYPROS.

Avstand flyplass og retreat sted:

Det tar ca 1 time å kjøre fra Larnaca flyplass i Sør og til Esentepe i Nord. Kypros er delt i to, gresk og tyrkisk. For å komme over til Nord må vi vise passene våre før vi kan komme videre. Viktig at alle pass har varighet over 6 måneder etter dato av oppholdet!!!

Transport bestilles av meg som fører alle trygt frem til retreat stedet. De snakker engelsk og jeg har kontakt med sjåfør under hele turen. 

Maten under oppholdet:

All mat er hjemmelaget "by me" og vegetarisk som skal virke rensende samt oppbyggende for en god og langvarig energi. Det er frukt, tyrkisk yoghurt, korn, grønnsaker, oliven, linser, bønner, ris....supper og gryter hvor næringsinnholdet er på topp :) Maten er lokal og modnet av solen...og det er kjærlighet i hver lille ingrediens! 

Dere får: Smoothie + frokost + sen lunsj/tidlig middag (avhengig av aktiviteter). Mellom måltid: Bl.a. nøtter/tørket frukt. Drikke: Urte te/kaffe/vann.

All mat som ønskes utover dette må deltakere kjøpe selv. Vi har flere flotte restauranter i gåavstand fra villaen og maten er billig :)

Allergier må sies ifra om før oppstart!

Overnatting: 

Det er 3 stk store soverom som deles på gruppen. Ved større grupper vil muligens 2 villaer på området benyttes. Om det er utfordringer med å dele rom snakke med meg så ser vi om det finnes en løsning! Rommene er store, luftige, lyse og med gode senger.

Påmelding:

 • Alle påmeldinger må sendes skriftlig til vilde.lassem@gmail.com
 • Informasjon om betaling for TTH retreatet deles i mail ved påmelding. 
 • Flybillett må bestilles på eget ansvar samt forsikring ved evt avbestilling. Kopi av billett sendes meg på vilde.lassem@gmail.com Husk: Jo tidligere du bestiller flybillett jo billigere blir den ;))
 • Ved ønske om hjelp til bestilling av billett kontakte meg og jeg hjelper deg gjerne!

Ved avbestilling:

 • Ved avbestilling frem til siste 8 uker (2 mnd) før retreat starter opp returneres hele depositumet.
 • Ved avbestilling 8 uker og ned til 4 uker før oppstart av retreat vil halve depositum returneres.
 • Ved avbestilling  4 uker og frem til oppstart av retreat vil innbetalt depositum ikke betales tilbake. 
 • Om Time To Heal må avlyse retreatet er det viktig at alle har ordnet med fly/avbestillings forsikring på FORHÅND. Dette er hver og en sitt ansvar. Depositum betales tilbake i sin helhet om TTH må avlyse retreatet. 

Pakkeliste:

Ved påmelding og innbetalt depositum vil også en hyggelig velkomstmail komme til deg! Jeg vil også dele pakkeliste for uken....vi trenger ikke mye og håndbagasje holder for de fleste! Husk: du sparer mye penger ved å kun bestille håndbagasje for flyturen!

Til slutt....

Time To Heal er et konsept bygget på kjærlighet i hver minste detalj! Denne uken vil løfte og styrke deg - du vil garantert hente minner for livet. Opplevelser, samtaler, selvutvikling, glede og kjærlighet....du vil elske det! 

Hvorfor Time To Heal retreat vil kunne gi deg "mer"? Les mer her:


Jeg gleder meg til å åpne døren for DEG på Nord Kypros starten av det nye året, 2024, året med overflod!

Lys, Vilde

Shamanhealer, Intuitiv Veileder og Yogalærer