Alle behandlinger utføres hos Zen house, Sporveisgaten 29 - Oslo (Bogstadveien). Kontakt meg for timebestilling <3


Sjaman/Trommehealing

Her vil jeg hjelpe deg med å frigjøre spenninger du bærer på slik at energien får flyte fritt igjen. Det kan være fysiske vondter, men også følelser, gamle traumer, tanker, angst eller vonde minner. Vi jobber oss gjennom og healer der det hele startet - kraften skal finne veien tilbake! Du vil veiledes på en trygg måte som gjør at du ser veien din mer klart. Du trenger aldri forberede noe så sant du ikke ønsker selv. Vi åpner rommet hvor healingen strømmer og timen blir til det beste for deg. Her kan du hvile, puste og bare være åpen for og ta i mot. Det benyttes trommer, rasler, chanting ved siden av. En vakker reise er dette - og det vil gi deg energi og livsglede!

 • Fjernhealing

 • Pris sjamanhealing med trommereise 90 minutter: Kr 1450,- 
 • Behandlingen inkluderer: samtale, intuitiv veiledning og sjamanhealing med trommereise. *Telefonsamtale med oppfølging 2 uker etter behandling.

" Vilde er en svært dyktig healer. Det har jeg selv erfart. Mitt første møte med henne var etter en livskrise. Hun SÅ meg. Hun så hva jeg trengte. Behandlet meg og gjorde meg frisk og fikk meg i balanse. Dette er mange år siden, men jeg har fortsatt å benytte hennes evner. Hun har et svært behagelig vesen, er diskré og profesjonell. Jeg kan anbefale henne på det varmeste. Hun er et nydelig menneske og er svært dyktig i jobben sin. Tvers igjennom ekte."  ♥️ Kari Tone Langeteig


Healing Massasje

60 min.

Healing massasje er en balanserende stund hvor jeg ved siden av massasje trekker inn healingenergien. Her er en hel time med dypere avslapning hvor jeg jobber med energibanene dine, hjelper deg med å frigjøre stress og spenninger fysisk, mentalt og åndelig. Jeg jobber intuitivt og noen ganger kommer det symboler, bilder eller beskjeder til meg som du kan ha nytte av - alltid i kjærlighet. Det benyttes eteriske oljer under massasjen som hjelper deg med å slappe av ved siden av syngeboller, krystaller og magiske vibrasjoner/lyd tilpasset deg. Igjen vil du føle deg hel og i balanse.

 • Pris: Kr 1250,-
 • Sted: Zen house, Oslo 

" Tusen takk for en herlig healingmassasje med påfyll av god energi, healing og massasje Følte det så godt etterpå. Kan anbefale Vilde på det varmeste. Behagelig vesen og en dyktig terapeut "! Trine Arnegård


Intuitiv Veiledning 

60 min.

Tilbys også via telefon.

Noen ganger gjør det godt og ha noen å snakke med, og bli møtt av noen som kan se deg og høre deg. Å uttrykke følelser betyr så mye på veien mot helhet og balanse. Å sette ord på det som foregår inne i deg og videre få veiledning og støtte på veien. Hit kommer mange for å snakke, barn, unge og godt voksne. De alle føler de blir sett for den de virkelig er og føler letthet når de går ut av døren. Det trenger ikke alltid være en spirituell samtale, det kan være det du ønsker det skal være. Om det er relatert helse, relasjoner, jobb - Videre jobber min intuisjon og guidene rundt med gode råd for den vakre sjelen du er! Setninger sendes med deg hjem som du skal bruke frem til en kort oppfølging på telefon som vi avtaler. * Tarot kan også benyttes her ved siden av kanaliseringen.

 • Pris 60 min: 1100,-
 • Pris 30 min: 550,-
 • Sted: Zen house, Oslo 

Privat HealingYoga


Her har jeg laget noen vakre pakkeløsninger som inkludere yoga, healing & veiledning hvor jeg følger deg opp 100 % . Du får yoga som passer der du er på veien og relatert det du trenger, veiledning og gode tips tilsendt på video. På den måten kan du bruke det så mye og ofte du vil - uansett hvor du er! 

 • Pris: 1500,- for alle pakker
 • Sted: Alt sendes på video
 • Les om de forskjellige pakkeløsninger her: