Healing Yoga Kurs Asker

Yoga Healing Terapi i Asker/Sandvika 

Jeg gleder meg til å undervise igjen og holder 2 kurs i Asker/Billingstad ut året 2023 - i samarbeid med Kaljan Studio & Production!

*** Kaljan studio er et team lidenskapelige koreografer, som er aktive som dansere og produsenter, og inspirerer og påvirker danseplattformer ikke bare i Norge, men også i utlandet. Nå med nytt studio i Asker hvor lidenskapelige og erfarne lærere skal dele av sin kunnskap! 

OM KURSET YOGA HEALING THERAPY

Gjennom disse fire samlingene skal vi gjenskape en god og trygg kontakt med kropp, sinn og sjel. Det handler her om å forstå hvordan vi kan hjelpe oss selv tilbake til balanse ved å fokusere mer på energi enn kun den fysiske kroppen. Det har navnet HealingYoga..

Når vi forstår hvordan alt jobber sammen, fysisk, eterisk, følelser, tanker og helt ut til ånd og sjel - da kan vi også kartlegge og hjelpe til ved å benytte oss av verktøy som vi her skal lære. Vi faller til ro, henter inspirasjon, beveger energien ved hjelp av yogaøvelser, gir godt slipp og lytter til hjerte..

Kurset tar for seg bl.a. dette:

  • Myk yoga (mix av klassisk og yin) som passer alle, ny som øvet.
  • Pusteøvelser
  • Dybdeavspenninger / Meditasjoner 
  • Trommereise (en dyp avspenning og indre reise)
  • Temaer som: yoga som en hjelper, pusten vår, chakrasystemet/energi, selvhealing, ansvar for egen kropp, sunn grensesetting og egenkjærlighet/stemmen i hjerte. 

Merk! Tillit og trygghet er viktige stikkord for dette kurset. Her er vi alle søkende og nysgjerrige på healing og energiarbeid og det skal være åpenhet for å dele og stille spørsmål. 

Kurset holdes av Vilde Victoria Lassem som er godkjent healer (DNH) og yogalærer (YAI) og har vært aktiv lærer siste 15 årene. Se siden www.vildelassem.no for mer informasjon. 

*** FOR DATOER/ PÅMELDING SE SIDEN: https://studio.kaljan.no/