RAIN PRODUKTENE

Se også: https://www.myrainlife.com/vv


Alt starter med ett frø!

Vi alle fortjener riktig næring som hjelper oss med å holde oss friske! For de som kjenner meg vet at jeg er lidenskapelig opptatt av riktig kosttilskudd siden maten vi har tilgang på ofte er sprøytet og fattig på næring. Problemet er at det ikke finnes så mye bra på markedet som virkelig hjelper oss! 

Vi er utsatt for forskjellig type stress i denne tiden og det er mye som tapper oss for energi. Vi har mange fine teknikker innen yoga, pust, meditasjon, natur og healing, men vi trenger ekstra boostere som på en skånsom måte renser oss for bl.a. tungmetaller, reparerer en ubalansert tarmflora, rydder opp og styrker og nærer. Organer og kroppen trenger mye kraft til all jobb som skal gjøres! 

Rain produktene som er laget på spesielt utvalgte frø, gir mye næring og mer enn mye annet på markedet. Samtidig er de enkle og ta - ingen kapsler å svelge. Dette gjør det enkelt for barn og andre som ikke liker å svelge tabletter... Og: Alle produkter er veganske og glutenfrie! En super vei å hente riktig kraft om du er veganer eller vegetarienaer <3 Her er det sikkert at du får i deg alt!

Jeg holder kort informasjonsmøte om disse super produktene - Rain - denne kvelden: 

  • Dato kommer - Gratis inngang! Husk og ta med bok til å skrive ned informasjon ;)

For mer informasjon om disse fantastiske og forkningsdokumenterte kost-tilskuddene, se linken under og ikke nøl med og ta kontakt med meg ved interesse! Jeg hjelper deg med å finne riktige produkt og følger deg opp på veien mot balanse. Se mer her:

Bruk også gjerne skjema under om du vil ha kontakt med meg: