Økologisk Hudpleie

Vi har alltid elsket følelsen av velvære! Om vi går tilbake i tid kan vi spesielt fra greske eller egyptiske historier lese hvor viktig det var med pleie av hud, kropp, ansikt og hår - dette gjaldt like mye menn som kvinner. Men! Kleopatra er nok den vi forbinder først med skjønnhet og velvære som brukte rosevann som toner, lagde masker av rå honning og badet i melk...Dette er bare noen eksempler som inspirerer mange av oss til å leve i ett med naturens ingredisenser og skjønnhet! 

Klassisk ansiktsbehandling & avspenning

Dyprens av ansikt som tilrettelegges din hudtype med økologiske produkter fra MÅ. Inkluderer rens, eksfoliering, utklemming ved ønske, maske og ansiktsmassasje. Guidet avspenning for økt indre ro & velvære.

60 min. - 900,- NOK


Helt Stress Fri

(Ansiktsbehandling med økt fokus på indre ro) 

Dyprens av ansikt som tilrettelegges din hudtype med økologiske produkter fra MÅ. Beroligende og pleiende. Inkluderer ansiktsmassasje + skudre & nakke og guidet avspenning med syngeboller for økt indre ro og balanse.

75 min. - 950,- NOK


Klassisk ansiktsbehandling m/ ryggmassasje

Dyprens av ansikt som tilrettelegges din hudtype med økologiske produkter fra MÅ. Inkluderer ansiktsmassasje, guidet avspenning og avsluttende ryggmassasje.

90 min. - 1100,- NOK


Visste du?

Huden er viktig og ta vare på og for mange er det en ren og naturlig vei som gjelder. Vi er utsatt, spesielt her i nord med sterke skifter i vær og vind og vi trenger produkter som både renser, nærer, balanserer og beskytter. Å få hjelp og veiledning til huden eller bare nyte velvære - alle behandlinger her vil gjøre deg godt - om du er kvinne eller mann, ung eller godt voksen. Produkter er økologiske og fra Maria Åkeberg.