Massasje & indre balanse

Vi alle trenger "time-out" som hjelper oss med å gjenvinne balansen vår. Det å forebygge er nødvendig og her er massasje et effektivt verktøy som har blitt benyttet gjennom alle tider. Vi vet at det hjelper, gjør kroppen godt, ved siden av at du kan gi slipp på muskespenninger og annet tyngende du bærer på. Om det er fysiske plager eller om det er tanker eller bekymringer - her kan du nå få slappe godt av og kun gi slipp. På den måten vil du hente ny energi, klarhet og balanse igjen...

Healing Massasje

Massasje av rygg, skuldre, armer, nakke, ansikt og hodebunn. Eteriske oljer, krystaller, syngeboller og guidet avspenning. Her vil jeg hjelpe deg ved hjelp av healingenergien, vibrasjoner og min intuisjon - for kropp, sinn & sjel. Denne stunden er for deg som søker de dype svarene og som er åpen for energi utover den fysiske kroppen. Du vil føle på ny og god energi og hvem vet? Kanskje du fikk en veiledning fra dypet?

60 min.

StressFri Massasje

Frigjørende og antistress massasje av rygg, skuldre, armer, nakke, ansikt og hodebunn. Eteriske oljer ved ønske. Guidet dybdeavspenning hvor vi gir ekstra godt slipp . Herlig beroligende og avstressende, men også balanserende massasje som gir deg overskudd og ny energi til tiden som venter!

45 min.


Klassisk Massasje

Kroppsmassasje m/ eteriske oljer ved ønske. En time med velvære og avslapning for hele kroppen hvor du får hjelp til å frigjøre stress og spenninger - en fantastisk behandling som hjelper deg med å gi slipp, gir en bedre sirkulasjon og virker muskelavslappende. Beroligende og avstressende på alle plan. Noe veiledning ved behov.

60 min