Healing vil aldri være galt!

25.08.2019

Det er tidlig søndagsmorgen og jeg våknet med skrivekløe og stemmen som sier: Vilde, du må skrive om healingen i dag. Så med åpent blikk, både sett fra skeptikerne sin side og de største troende skal jeg nå prøve å legge frem min egen største tro: Healing.


I går så jeg en film som satte meg rett tilbake til barndommen og den sterke fantasien som bodde i meg - som alle barn også har. Fantasi var grunnlaget for selve leken, fortsatt er. Uten fantasi er det håpløst og visualisere. Og uten å visualisere utelukker du også stor tilgang til selvhealing. Som voksen er ofte evnen til å fantasere borte, den forsvinner i ett med alt ansvar, regler og den boksen som man blir satt inn i etterhvert som pliktene kaller. Hvorfor jeg snakker om fantasi? Fordi det er en del av troen. Og, troen er en del av magien. Tankens kraft er enormt sterk og vi ser uansett situasjon hvordan en tanke forsterker ønsket du måtte ha.

Healing kan aldri være galt sier overskriften. For kan det egentlig være galt med kjærlighet? Dette blir svevende for noen og jeg begynner derfor med min egen erfaring og vil nevne noen eksempler fra de jeg har hjulpet.

Min første sko
Min første sko <3

Jeg ble født inn i livet med sterk healingkraft. Mine hender var varme og ikke sjelden ble jeg bedt om å holde på andre. Du har så gode hender du, Vilde...kan ikke du ta litt her? Jeg husker jeg kjente varmen, men som lita kunne jeg ikke forstå hva som skjedde. Jeg var hyper sensitiv. Jeg hadde ofte vondt i magen av stemninger og mennesker rundt meg. I lek med vennene mine kunne jeg plutselig forsvinne uten og si ifra. Da var jeg sliten og måtte trekke meg tilbake. Som sensitiv er man også veldig mottakelig for energi rundt - noe jeg heller ikke forstod, men det jeg opplevde var at skogen og naturen hjalp meg med energien min igjen. Jeg følte det utrolig godt og ble bevisst på dette veldig tidlig. Jeg så besøkene fra åndeverden, jeg hørte stemmer, jeg hadde syn som skjedde rett etter. Ja, dette vet jeg mange kjenner seg igjen i. Men...de fleste lukker seg i ett med at de vokser til....

Alle har disse evnene som jeg beskriver. Vi kunne da aldri si at noen er født uten kjærlighet? Joda, med åpent hjerte som lita har du direkte tilgang til ubetinget kjærlighet (merk, ubetinget betyr at du elsker uten å kreve noe tilbake - du elsker uansett situasjon, hendelse da det som er gjort urett kan forsvinne ved hjelp av lysets kraft) og hadde du vært bevisst allerede da hadde du vært en stor healer!

Men som nevnt er dette noe vi stenger ute fordi verden plutselig viser seg som makt og kontroll og hvor denne tilstanden ikke passer inn lenger. Du blir raskt trukket inn i fryktens verden og med dette passer ikke dine fantasier ei dine evner som healer inn...


3 nøtter til askepott


I går lyste tre kongler mot meg. Det var ikke nøtter, men allikevel...jeg plukket de opp fordi de skal være en del av min seremoni til nymåne. Hører dumt ut? Joda, kanskje det, men jeg har fortsatt dyp kontakt med troen i meg. Jeg vet at alt er mulig. Alt er mulig! Som eventyret 3 nøtter til askepott. Synes ikke du det hadde vært deilig å kjenne på det håpet du følte da du leste eller så den filmen som lita? Den kriblende følelsen som går gjennom hele deg? Vel, der er jeg fortsatt. Fordi..med den troen kjer også mirakler. Jeg snakker med alt levende i naturen og jeg føler en form for dialog. Det er og blir en energiutveksling, som ikke kan vises - den bare føles....

Så healingevnen styrkes jo mer åpen du er. Når det er sagt har vi også forskjellig styrke her. Noen er "bare flinke" til å danse, mens andre blir "stjerner" ;) Sånn er det med alle evner og potensialer vi bærer i oss. Vi kan ei være like, da ville jorden stått stille.


Før dere går...husk og ikke tro alt dere leser i avisene...


Dette var siste ord på seminaret om cannabis her forleden, sagt av ledelsen der. Og som jeg skulle sagt det selv! Når jeg googler healing på nettet kommer kun negative overskrifter som "Det finnes ingen bevis på om healing virker..." Ah, det svir og dunker i hjertet mitt. Det er så negativt og brutalt og hvis jeg trekker dere tilbake til tanken om hvor viktig det er å tro, visualisere - ja, allerede her svekkes den troen på healing sterkt. Det kalles FRYKT. 

Frykten er drepende for healing. Som healer må jeg stå sterkt her og kunne klare å lese disse innleggene uten at det kan påvirke meg. Å leve ut en rolle som healer i denne tiden er ikke lett skal du tru! Alt skal måles og leses. Vitenskapen holder igjen på det gamle og firkantede, men moderne kvantefysikk kan vise mer og mer om energien rundt oss. Gammelt og nytt sammen skaper fremskritt - det vet vi. Men....healingen kan dessverre ikke printes ut med tall og målinger som du gjør med en blodprøve. 


Jeg er klarfølt healer

Min måte å måle effekten og årsak til sykdom er ved at jeg er klarfølt og min egen kropp kan fortelle meg ved en følelse hva som gjelder. Når jeg healer kan jeg f.eks finne at årsaken til langvarig smerte kommer fra akkurat den tannen og jeg henviser videre til tannlegen. Jeg har fått opp alvorlige tilstander som en kvinne som jeg følte hadde starten på sykdom i livmor og henviste til lege. 

Begge disse eksemplene har takket meg varmt i ettertid hvor jeg reddet de fra alvorlige sykdommer. Jeg tar inn dårlig syn, migrene, vond fordøyelse, betennesler, angst, traumer, søvnproblemer...alt tas inn. Så kan dette kalles healing? Vi tenker på healing som ren helbredelse, men det er ikke kun det. Ja, noen ganger får vi til å dempe smerter, vi reverserer en begynnende lidelse el sykdom, vi forløser spenninger og får igang energiflyten igjen...Det er mye som ligger i ordet "healing". Helbredelse skjer på forskjellige nivåer. Noen ganger skjer det miraklet vi håper på andre ganger ikke, men uansett har det startet en prosess mot noe bedre.

Nå i denne tiden har healingen fått gjennomgå kraftig siden det aldri finnes helt bevis. Dette er det som står på nett. Hva med alle de menneskene som faktisk føler healing har gjort all verden for dem og reddet de fra noe tungt og vanskelig? Hvorfor kommer aldri det frem? Vi mennesker er rare ;) Ja, vi kan føle at healingbehandlingen hjalp oss, men vi er redde for å dele det ut i verden. Ja, det er jo denne frykten da....

Den gang da jeg skulle godkjennes som healer gikk jeg noen kraftige runder med meg selv. Jeg følte det så unødvendig at jeg skulle måles og veies på den måten, både som healer og klarsynt. Sinne på systemet og verden...healing som er den mest naturlige veien i livet? Under godkjenningen er det samarbeid med DNH og diverse klienter som kommer til meg hvor det beskrives og dokumenteres hva effekten var da de var til healing. Her sendes det inn jevnt og trutt og til slutt er det et råd som avgjører om de innsendte dokumentasjonene er bra nok til at du skal bli godkjent som healer. Ja, her kan jo skeptikerne hvertfall ha noe å på, men det er jo fortsatt ikke nok bevis. Det kan jo ikke vises eller ei sees!!

Healing, energi og nullpunktet

Vi er alle energi - alt er det. Når jeg underviser i healing så trekker jeg elevene til denne delen av tilstand som kalles nullpunktet - der hvor healing skjer. 

Vi lever i et energifelt av bølger, partikler og muligheter. Den menneskelige bevissthet, en intensjon, en healer eller en observatør kan påvirke feltet og skape forandring som f.eks kan føre til helbredelse. Dette er også forklaringen på mirakuløs helbredelse. (Eirik Myrhaug) 

Healingen er tilknyttet nullpunktet - kvantevakuumet vi snakket om- og har en mystisk karakter. Det er rommet hvor "alt er tilgjengelig" Nullpunktet kan aktiveres med en intensjon som igjen kan skape mirakler. Det som gjelder er å jobbe opp tilstedeværelsen slik at du kan klare å holde på tilstanden og forbindelsen med dette rommet - eller kilde om du ønsker å bruke det navnet. Man kan ikke måle selve prosessen, men resultatet kan man måle. Dette er årsaken til at man ønsker flere godkjenninger av ledende forbund.


Vi tar en kort oppsummering...


  • Vi er avhengig av et åpent sinn og hjerte for og i det hele tatt kunne forstå healingen og dens karakter.
  • Vi må fjerne oss fra frykten
  • Vi må ha troen og intensjonen på plass
  • Vi må erkjenne vår egen healingkraft og vår kilde med energi
  • Vi må erkjenne vår tilgang til nullpunktet, rommet og kilden der hvor healing oppstår


Stol på healingen og kraften i kjærligheten


Mange mennesker føler de har evner de ikke kan forklare. Det som er viktig er først og fremst å stole på de de opplever! Vi kommer ingen steder om vi ikke tror på oss selv - det er det grunnleggende i alle potensialer. Selv har jeg også gått gjennom mange runder med tvil innefor mine klarsyn og healingevner, men jeg har også jobbet meg gjennom. Jeg holder meg fast i alle stormer, jorder meg godt i ett med sterke røtter eller og stein....

Når jeg healer møter jeg på mange besøkende fra åndeverden. Dette er hjelpere til de som ligger på benken som viser meg bilder og forteller meg viktige beskjeder. Det hele er vakkert og en enorm kjærlighetsfølelse! Det kan være alt fra morfar som viser gode minner fra klientens barndom, det kan være bilder av steder som klienten bør besøke, det kan være minner som er traumebelagt og som må jobbes ut....Åndeverden er jo ikke annet enn energi med et minne og hjernen er en "kvantecomputer".

Når det er sagt, uten intuisjon og troen på det man opplever er det vanskelig å utvikle seg i denne retningen. Jeg følger nå en vakker gjeng som jeg skal løfte - de skal tro på seg selv og sine evner. Videre skal de løfte verden og menneskene med sin kraft av lys. Dette er en tøff prosess for de, men jeg vet i mitt hjerte at de kommer gjennom.


Healing er en vakker opplevelse, uansett. Er kjemien og åpenheten der - ja da er det enda bedre. Man henter god energi, livskraft og vi kan se fargene igjen! Healing er ALDRI feil og mange føler det gjør godt og bli sett, hørt - å dele sine opplevelser med en healer som er åpen, det betyr mye....

Nå er klokken gått fra morgen til formiddag og jeg må lage grøten min før jeg skal til Krøderen for fotoshoot ;) Jeg trenger også og hente krafta i vakker natur før jobben som starter i morgen. Bade i fjorden skal jeg også! Solen skinner og hjertet banker - Ja, det er godt å føle kjærlighet - i alt!

Jeg håper dette innlegget ga deg noe bra og åpnet noe i deg, men det viktigste er kanskje at du selv søker og erfarer? ;) Velkommen hit er du om du føler jeg kan hjelpe deg på veien...

Lys og med ønske om en vakker søndag,

VV