Videokurs med oppfølging:

Chakra Balance

Kurs for selvhealing & egenkjærlighet!

Ønsker du å forstå deg selv og din energi? Hjelpe deg selv mot mer livskraft, styrke og glede? Balanse i hverdagen? Ønsker du mer kontakt med følelser, drømmer? Da kan det hende at dette kurset er riktig for deg! Velkommen til Chakra Balance!

Gjennom 7 uker skal du her jobbe deg gjennom kropp, sinn og sjel ved hjelp min veiledning! Jeg guider deg ved hjelp av yoga, pust, affirmering, mantra, meditasjon og andre verdifulle verktøy gjennom våre 7 hovedchakraer. Fra rot til krone...en helhet og enhet...

Chakra systemet er en gammel filosofi fra Østen som kan fortelle oss hvordan kropp påvirkes av følelser og tanker...helt ut til ånd og sjel. Hvordan alle lag påvirker hverandre og også hører sammen.  Ved å bli kjent med disse energisentrene vil du også kunne hjelpe deg selv - eller andre - en hel del. Vi renser og fyller opp med ny kraft, ett etter ett chakra. 

Så hvorfor dette kurset vil kunne hjelpe deg? 

Her deler jeg noen viktige stikkord - kontakte meg om du er usikker på noe!

 • Å lære om energi gir grobunn og vekst innen selvhealing. Du vil få enkle healing-verktøy du kan bruke på deg selv.
 • Du vil lære deg selv bedre å kjenne. Din sannhet skal uttrykkes enda mer!
 • Ved å bli klar over hvor det er blokkeringer vil du av meg få viktige verktøy som hjelper deg til og forløse og igjen omfavne.
 • Du får pusteøvelser som gir deg tilgang til prana, din livskraft.
 • Affirmasjoner, meditasjoner og mantraer som er nøye utvalgt ut ifra chakra vi jobber med.
 • Myke yoga øvelser relatert chakra som skal utfordre deg mer gradvis. Mestring skal oppnås som igjen gir deg styrke og mot!
 • Forståelse rundt helhet, fra rot til krone...
 • Mål og intensjonsarbeid. Hvor går veien videre?
 • Mestring!! Jeg vil og jeg kan er drivkraft og styrke som du vil kjenne på - det gjør det hele enklere :)

Mer informasjon:

 • Dette kurset er spilt inn på video. Du får tilsendt 1 stk video per uke (totalt 7 stk) som du kan praktisere daglig. Ved siden av er det 1 online chat/undervisning via Zoom i uken. Deltakere får møte-link tilsendt på epost. Der kan vi dele, stille spørsmål - og boltre oss sammen om pensum du har mottatt!
 • Praksis/videoer kan du bestemme selv når du vil bruke - og fra der du er. Enkelt, men like verdifullt!
 • Bestilling av kurset må sendes til vilde.lassem@gmail.com eller via tlf 93248869
 • Kurset koster 1450,- NOK totalt og må betales ved kjøp av kurset via Vipps og tlfnr 93248869 (Vilde Victoria Lassem)
 • Etter betaling får du tilsendt din første video og det er da bare å rulle ut matten, tenne lys, sette på skjermen - i ett med fred og ro...

Velkommen! Jeg gleder meg til å følge deg! Lys, Vilde

Noen tilbakemeldinger

"Tusen takk kjære vakre Vilde for to nydelige yogakurs chakra-og healingyoga. Takk for at du har gitt meg en dypere forståelse av yoga, en helhetlig tanke om meg selv i bevegelse, energi og kraft. Tusen takk for kjærligheten du viser og som gir meg inspirasjon i hverdagen. Jeg gleder meg til å fortsette min yogareise sammen med deg"

Jeanette Hekleberg

"Jeg opplever disse timene som et behagelig sted å være hvor jeg finner roen med det samme jeg går inn døren. Vilde er svært imøtekommende, åpen og formidler kunnskapen sin på en enkel måte. Hun ser alle, og viser stor interesse ovenfor hver enkelt. Øvelsene vi gjør under yogatimene gjør godt og med Vilde's gode formidlingsevne er øvelsene lette å forstå og gjennomføre. Begynte i vinter og kommer til å fortsette fremover også".

Maria Elise Monsen

"Jeg ble kjent med Vilde for ca tre år siden. I løpet av disse årene har jeg lært mye om meg selv og om hvordan yoga påvirker både kropp og sinn. Vilde er en dyktig lærer/instruktør og hun formidler sitt budskap på en fin og lettoppfattelig måte. Man får en følelse av ro og harmoni i rommet, og du kjenner at Vilde ønsker at alle skal ha det godt. Jeg anbefaler hennes timer på det varmeste" ♥️🙏🌟

Ingeborg Aune