Velkommen til høstens kurs!

Grensesetting & egenkjærlighet ❤

Jeg ønsker velkommen til nydelig kurs som filmes fra min "egenkjærlighets-reise" på Nord Kypros!

Hva er grenser, hva betyr det og hvor flinke er vi til å benytte oss av sunn grensesetting - for oss selv? Noen lærte meg en gang: "Si ja til deg selv og du sier ja til den andre...." Dette har vært viktig for meg og ordene gir mening. Ja, vi alle trenger å elske oss selv enda mer så vi igjen setter grenser som er riktig for oss.

På dette kurset vil vi finne tilbake til vår indre kraft ved hjelp av tema, refleksjon og yogapraksis relatert grensesetting og egenkjærlighet. Og ta vare på oss selv- når vi har nok energi vil vi også gløde...vi er sterke på alle plan som igjen beskytter og gir oss en trygghet på veien vår. Vi slipper frykt, tvil og jobber mot full tillit og aksept.

Stikkord: HealingYoga, indre sol og kjerne, hjerte, åpenhet, tillit, pusteøvelser, affirmasjoner, egenkjærlighet, grensesetting - DU ER VIKTIG!

Om kurset:

  • Du vil få oppleve nydelig energi fra der jeg er, på Nord Kypros, rett inn på skjermen din!
  • Yogaen er myk og rolig og passer alle - uansett nivå.
  • Du finner din plass hvor du ruller ut matten, tenner lys og setter din harmoni i rommet der du er <3
  • Selges som video-undervisning med tilbud om samtale på telefon, relatert kurset. Det er 4 deler a' 75 min. som sendes som link til deg som er påmeldt, 1 del per uke. Du kan se når du ønsker, ingen binding til tid  <3
  • Pris: Kr 1000,- betales til konto 2220 25 14 697 eller vipps på tlfnr 93248869 ved påmelding. 

Kontakt meg om du har spørsmål om kurset.

Varmt velkommen ❤ Lys, Vilde

Om kursene

Noen vakre tilbakemeldinger...

"Tusen takk kjære vakre Vilde for to nydelige yogakurs chakra-og healingyoga. Takk for at du har gitt meg en dypere forståelse av yoga, en helhetlig tanke om meg selv i bevegelse, energi og kraft. Tusen takk for kjærligheten du viser og som gir meg inspirasjon i hverdagen. Jeg gleder meg til å fortsette min yogareise sammen med deg"

Jeanette Hekleberg

"Jeg opplever disse timene som et behagelig sted å være hvor jeg finner roen med det samme jeg går inn døren. Vilde er svært imøtekommende, åpen og formidler kunnskapen sin på en enkel måte. Hun ser alle, og viser stor interesse ovenfor hver enkelt. Øvelsene vi gjør under yogatimene gjør godt og med Vilde's gode formidlingsevne er øvelsene lette å forstå og gjennomføre. Begynte i vinter og kommer til å fortsette fremover også".

Maria Elise Monsen

"Jeg ble kjent med Vilde for ca tre år siden. I løpet av disse årene har jeg lært mye om meg selv og om hvordan yoga påvirker både kropp og sinn. Vilde er en dyktig lærer/instruktør og hun formidler sitt budskap på en fin og lettoppfattelig måte. Man får en følelse av ro og harmoni i rommet, og du kjenner at Vilde ønsker at alle skal ha det godt. Jeg anbefaler hennes timer på det varmeste" ♥️🙏🌟

Ingeborg Aune