The Circle - My Travel Blog

The Circle - My Travel Blog

Dette innlegget tok tid å skrive. Jeg starter å skrive mandag. Det er nymåne og tidlig morgen med kaffekoppen i hånden kommer skrivekløen. Ja, om noen timer lander jeg på norsk jord igjen og en sommermåned som skulle fylle opp med sol og kjærlighet ble brått snudd opp ned. Ja, livet det kan endre seg fort og det er...

Bindeleddet...

12.07.2023

Jeg var i tvil om hvor mye jeg skal dele om denne kjærligheten, men før eller siden måtte det skje. Vi er hverandres hjelpere...en reise som må erfares. Takknemlighet føles med hele meg over alt det han gir og gjør for meg disse dagene. Det er ikke lett da jeg har gått inn i noe hi siden jeg sørger....


**Healingen
Så vi rusler med hver vår lille baggasje i smale gater, sjekker inn og går videre til en vakker restaurant. Stemningen er ubeskrivelig nydelig og ved siden av årets første lammemåltid og nydelig vin ser vi et par forlove seg, ring på fingeren, det hele så romantisk! Følsom som jeg var, det var noe uro der...


På veien til byen kjørte vi en omvei. Vi skulle lete etter en nøkkel som var mistet under overnatting i fjellet, så vi tok turen. Det bke ingen nøkkel, men naturopplevelsene var verdt turen. Jeg har vært der flere ganger, men hver gang blir jeg mer og mer forelsket. Det grønne, alle furutrær, fjelltoppene. Den svingte smale veien...det er...

*Alle bilder ligger samlet nederst av innlegget

Det er tirsdag og jeg har hatt min første natt under stjernehimmel med mars og venus tett på. Mars som krigeren og venus som kjærligheten...og...fullmånen...Alt jeg føler er kjærlighet!

Starten...

03.07.2023

På flyet kommer idéen. Det er ikke den planlagte boka som jeg jobber med, men en reiseblogg. Det gjør godt for meg å dele alle mine opplevelser og forhåpentligvis gir det deg som leser også noe 😊 Å skrive og fotografere er noe som gir livet mitt både en mening og retning. En romantisk drøm er å bare reise og...