Samlinger

Kvinne Retreat & sirkel under fullmånen 3-4 juni

Jeg inviterer deg til Oslo og Tryvann til en helt spesiell helg under juni fullmånen hvor vi skal sette fokus på kvinnen, styrke og løfte! ❤️ I vakker skog helt nede ved tjernet og sildrende bekk kommer vi sammen og i ett med den feminine energien. Stunder hvor vi knytter bånd, deler og reiser inn i sannheten ved å være kvinne, er bl.a det vi skal gjennom disse to dagene!

Å være kvinne er så mye mer enn det vi ser i det daglige. Med mye stress, bekymringer og forventninger glemmer vi fort vår feminine side. Den maskuline tar overhånd som igjen skaper ubalanse. Har vi glemt essensen av å være kvinne?

Det blir denne helgen en rød tråd gjennom dagene, alt fra mat til tema til yoga til lydhealing til trommereise og til naturbad og stillhet. Unikt satt sammen for å hente frem vår indre gudinne!

Stikkord for helgen er:

feminin kraft - kvinne og natur/sykluser - viktig næring/kosthold for kvinner - divine yoga - fridans - sirkelarbeid/healing - tromme/lydhealing - fullmåne arbeid -stillestund/vandring/skogsbad. Bading i tjernet for de som ønsker det :))

Hvor vi bor:

 • Vi bor sammen i en stor vakker tømmerhytte helt nede ved vannet med grønn skog rundt oss. Der har vi alt vi trenger for disse to dagene. Stor veranda, kanskje du vil sove ute?
 • Alle må ha med sovepose, pute, liggeunderlag, yogamatte, klær til å bevege seg i, badetøy - utover eget håndkle/toalettsaker m.m. Mer informasjon deles ved påmelding.

Sted:

 • Tryvann - Nordmarka, Oslo (Holmenkollen)

Dato:

 • 3-4 juni. Vi møtes ved parkeringsplassen oppe ved Tryvann kl.10 lørdag. Vi går ca 15 min i flatt terreng til hytta. Avslutter søndag kl.15.30.

Pris:

 • Kr. 1790- som betales senest 1 juni. Ved pm betales depositum kr 500,- OBS! Ved påmelding senest 22 mai får du rabatt og betaler kr 1590,-

* Alt er inkludert i prisen. Det betyr tak over hodet (!) alle timer/praksiser/temastunder/veiledning og måltider (vegetarisk).

Send pm til Vilde på vilde.lassem@gmail.com eller til 932 48 869 - har du spørsmål så er døren åpen.

Jeg håper vi får en flott sirkel denne fullmånehelgen hvor vi kan inspirere og dele! Sammen er vi moder jord sine healere og lysarbeidere. La oss dyrke vår styrke, sunnhet og glød ⭐️ Lys, Vilde

Se også FACEBOOK ARR her: https://fb.me/e/1ci8u8XXZ

Drammen 31 mars kl.18.00:

Bålseremoni for en ny start!

Ønsker du og gi slipp mot en "ny start"?

En bålseremoni oppleves som både kraftfullt og dypt beroligende. Ilden med sin transformasjon, en sirkel i kjærlighet og med trommereisen som er healende....Blir du med?Den hellige ild har alltid vært en plass hvor mennesker har samlet seg for å hente kontakt med forfedre og åndeverden. Som et bindeledd har den sterk kraft - noe vi lett kan føle på. Denne fredagen skal vi gi godt slipp på vei inn mot påske som også betyr nytt liv. Mye symbolikk her som vi også snakker om rundt bålet...

Om du vil oppleve denne stunden i ett med vakre Spiraltoppen så kan du melde deg på til meg på 932 48 869 eller via messenger.

 • Påmeldingsfristen er onsdag 29 mars.
 • Du må ta på godt med klær
 • Ha med liggeunderlag og pledd
 • Tid/sted: Fredag 31 mars
 • Vi møtes på parkeringsplassen presis kl.18 - Spiraltoppen Drammen.
 • En liten vandring til bålplassen som passer alle.
 • Ved oppmøte betales kr 180 til Vipps på tlfnr 93248869.

Jeg håper flere blir med for en stor sirkel i lys!