Om trommereisene mine

Trommereiser er en av mine styrker!

Som healer har vi forskjellige verktøy som skal hjelpe til som en del av selve energiarbeidet. En tromme er et urinstrument som tar deg til en tilstand hvor bevisstheten din oppdager nye veier - en endring hvor vi kan lettere hente healing og indre veiledning. Det er en rytme, et hjerte som slår...ikke rart vi kjenner oss igjen!

Som aktiv med yogatimer gjennom lange tider  har jeg valgt å trekke mer healing inn i rommet. Dette gjør jeg bl.a. ved å bytte ut en klassisk dybdeavspenning med trommereise. Mange har blitt glad i disse stundene som igjen har fått navnet HealingYoga. Dette er det jeg også instruerer og sertifiserer i.

En naturlig gave? Så langt tilbake jeg kan huske var jeg glad i "å lage lyder og toner" med stemmen min - noe som nå er utviklet enda mer. Jeg er åpen kanal og stemmene som dere hører er ofte fra mine hjelpere. De er der for å styrke alle i rommet. Hvordan disse lydene og tonene, urspråket, hjelper oss? Vibrasjoner. Med vibrasjoner påvirkes energien vår, helt ned på cellenivå. Ikke rart at musikk f.eks brukes i terapi! 

En trommereise er en vakker opplevelse. Den er mystisk, healende, gir klarhet og ikke minst, indre ro. Vi innser her at vi er så mye mer enn bare kroppen og at ved å reise innover vil vi oppdage at vi har steder, hjelpere, uante krefter og en indre veiviser.

Jeg holder mine trommereiser etter yogatimer noe som gir den perfekte healingen og avspenningen. Er du glad i sjamantromma? Velkommen er du <3