Trust the flow of life

Hva er Time To Heal?

En stor endring kom til meg i 2022 og med navnet Time To Heal. Jeg hadde hatt egne studioer gjennom mange år og med faste timer og kurs for alle som søkte healing og yoga, men jeg følte behov for en endring hvor jeg kunne leve også mer for meg selv, og ikke bare for alle andre. Ja, jeg vet mange kjenner seg igjen og med det må vi også minnes på at vi er frie til å velge. Vi velger livet selv og med flyt og tillit fremfor frykt kan denne reisen bli mer healende enn tappende - og enda mer DEG! ....How YOU live is what makes YOU real!

Time To Heal: ekte, autentisk og nært - ikke noe kommersielt!

Jeg har alltid vært den som inspirerer og løfter de som krysser min vei. Jeg har valgt å være meg selv fullt og helt, ærlig, ekte - noe som deltakerne og de som følger har opplevd som trygt, godt og energigivende. Jeg har vært healeren, yoginien, kunstneren og danseren...

I juni 2022 startet jeg de første online timene til Time To Heal fra Nord Kypros. Det skulle være et sunt og fremtidsrettet konsept hvor drømmen var å bygge fellesskap - en portal - et samfunn - online. Der skulle medlemmer ha tilgang til ukentlig påfyll av energi hentet fra yoga, pust, oppløftende og styrkende ord og spirituell veiledning med åndelig næring. Alle timer skulle spilles inn i ett med vakker natur og områder hvor energi kunne vandre gjennom skjermen og inn i stuen til medlemmer. 

Å jobbe online var noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre da jeg kunne svært lite om det, men jeg gikk inn for å lære. Jeg brukte lang tid på å akseptere at dette er "en ny tid vi lever i", og noe sa meg at dette også ville løfte og spre lys rundt i verden. Litt etter litt, steg for steg, litt tilbake, litt frem, tilbake igjen så frem...akkurat som prosjekter pleier å utvikle seg - som sommerfuglen.

Denne tiden & snart nytt år...

Dette blir mer og mer spennende og 2024 blir året for et stort hopp! Time To Heal og jeg legger ut på en lang reise og vandring - det skal deles, portalen våkner mer til liv og dører vil åpnes for vakre retreats. Uansett hva du måtte velge av tilbudene under - du finner kjærlighet pakket inn i hver minste detalj... Velkommen er du <3
  • Online medlemskap - se egen link med all informasjon
  • Nettbaserte kurs innen yoga, healing, sjamanisme og åndelig bevissthet
  • Instruktør kurs innen HealingYoga 
  • Retreats
  • Online Intuitiv Veiledning
  • Fjernhealing
  • Pakkeløsninger med veiledning, yoga,