• Modul 1 HealingYoga :

Har du lyst til og bli Yogainstruktør hvor du kan bli en styrke og ressurs for de rundt deg, samfunnet og verden? Å gå veien innen HealingYoga vil gi deg en riktig utvikling og med opplevelser for livet! Om du ønsker å lære om yoga & østens filosofi, kroppens evne til å helbrede seg selv, energi, healing, natur og urvisdom - da er dette er riktig vei for deg! 

Jeg har sertifisert instruktører siste årene, men jeg landet mer og mer på at som instruktør bør man kunne og vite om energiarbeid og naturlige verktøy på veien mot balanse. Det fikk navnet HealingYoga og det har blitt selve hjertebarnet mitt! Som godkjent yogalærer, healer og spirituell veileder har jeg valgt å lage en helhetlig kursutdannelse innenfor yoga, healing, natur og urvisdom. Du vil garantert utvikle deg som menneske, på den måten vil du være en ressurs for de rundt deg. Det er en kursvei som skal hjelpe deg med å forstå livet, deg selv og andre enda bedre. Dette er en helhetlig praksis og teori som omfavner fysisk kropp, følelse, tanke, ånd, sjel. En ny form for yoga som gradvis vil bli mer og mer etterspurt. Dette er en smart vei som vil tiltrekke mange!


  • Modul 2: Healing & Sjamanisme:

Med disse samlingene vil jeg gi deg en dypere forståelse innen healing, sjamanisme, naturens språk & energiarbeid. En reise full av magi og transformasjon!

Evner innen healing og intuisjon kan videreutvikles og styrkes! Healing er en naturlig evne som ligger i oss alle og den kan videreutvikles og styrkes om du selv har lyst! Som erfaren og ikke minst ydmyk healer ønsker jeg nå å undervise, lære bort og hjelpe deg til å få kontakt med dine evner. Jeg vil øke bevisstheten rundt energiarbeid så verden kan heales enda mer!

Vi trenger i denne tiden å løfte healingen til et høyere nivå. Forskning sier tydelig at healing hjelper som smertelindring - helbredelser skjer også. Utfordringen er selve forklaringen om hvordan healingenergien kan hjelpe oss. Det er vanskelig å sette ord på selve handlingen, men kvantefysikken kan hjelpe oss noe på veien. Allikevel, jo flere som sprer lys og healing, jo flere som beskriver sine opplevelser - både som mottaker eller giver - jo sterkere fokus rettet mot forskning vil skje.

Disse samlingene er et stort løft på veien innen HealingYoga! Kanskje du: ...Føler en spesiell kontakt med naturen? Føler du at du bærer på healingenergi? Er klar over din egen healingkraft eller bare nysgjerrig? Kjenner på varme og sitringer i hendene dine? Vil lære mer om din intuisjon og komme i kontakt med din visdom? Ønsker å forstå healing? Hva med naturen og urfolkets visdom? 

Fantastiske samlinger er dette!


  • Modul 3: CARE

Når du har kommet til siste modul er det her på tide å styrke egen tro og se på seg selv som instruktør! Du har vært gjennom en lang reise med mye utvikling. Å være en god hjelper for andre mennesker krever mye kunnskap ved siden av egne erfaringer. Den kunnskapen skal du bruke - på en trygg og forsvarlig måte - til å hjelpe andre på veien mot balanse og glede. Erfaringene kommer etterhvert som du praktiserer og gjør deg gradvis tryggere. Behovene til de du hjelper er varierte derfor har de tidligere modulene V1 og V2 vært nødvendig med alt sitt innhold. Som siste del av denne utdannelsen vil det nå undervises i kommunikasjon, ansvar, regelverk og etikk - som en HealingYoga Instruktør.

  • Lyst til og bli HealingYoga Instruktør? 

Se her: