Nymåne, sannhet & viktige valg

23.01.2023

Jeg tar nå en liten pause fra sosiale medier🌙️ Hjemmesiden holdes aktiv og blir min "base" ❤️

Det måtte til når nymånen står i Vannmannens tegn...Vannmannen som representerer det geniale, unike, fordomsfrie, rebellen som liker å gå egne veier og tør å være seg selv....Ja, jeg går også min vei og trekker meg vekk fra det som jeg tror er ødeleggende. Ærlighet. Sannhet. Ja, jeg ønsker jo å gå som jeg snakker!

Det har vært beskjed siden i sommer da jeg var på Nord Kypros. Intuisjon som snakker. Hva sosiale medier gjør - på godt og vondt. Men, mest hvor mye mas, stress, negative påvirkninger og en kontroll som følger med oss. Du må passe dine ord - sannheten må for all del ikke komme frem!!😅 Spesielt hvis det går i retning av naturlig helse, frihet, rettigheter og politikk! Nei, dette er en vei som jeg føler mye motstand til. Frihet er det jeg ønsker. Ja, en fin måte å markedsføre på, skape nettverk, nye venner..., men som høysensitiv blir det for mye, for stort - og jeg tror at universet er den stor sjefen som tilrettelegger for oss - uansett. Alt skjer som det skal skje, uansett.

Tillit..Jeg har innebygd en stor tillit til at sjelen min vet veien. Eller rettere sagt: "Jeg vet". Og, universet med sin kraft, våre hjelpere, guider, forfedre kan hjelpe oss mot målet vårt. Vi kom inn i dette livet med en oppgave. Vi valgte selv - det er min tro. Jeg har sett min vei siden lita jente. Enkelt? Nei. Mulig? Ja.

Å leve naturlig så langt det går er det jeg stort sett søker. Derfor blir også den nye moderne tid en liten utfordring. Å finne sin plass som gammel sjel krever også mye aksept! Jeg tror fortsatt mest på urfolks sin visdom. På naturen. Jeg tviholder på min visjon. Og...sosiale medier er en retning som ikke helt passer inn...og...de lar deg heller ikke fortelle sannheten. Mye grums er der! Nei, vi kan ikke endre den retningen, men å være godt eksempel på å gå som man snakker, er alltid fint!

Ja, alt med balanse. For noen fungerer det fint, men for meg er allikevel mye energier og forstyrrelser der - og mye harmoniserer ikke med meg. Derfor fortsetter jeg å dele mine ord, men kun via min egen hjemmeside www.timetoheal.no. Der kan jeg puste og være fri uten at jeg "forstyrres" i den grad. Jeg ser at veien min vil endres mye fremover - ja, skifter som vil kunne overraske ✨️🐈‍⬛ Dette vil også deles som igjen jeg håper bidrar til positiv vekst og inspirasjon for de som leser❣️

De som ønsker å følge mine tilbud og innlegg kan finne det der.☺️ Jeg håper dere klikker dere inn jevnlig eller også kontakter meg om dere trenger min hjelp.

SÅ LITT OM LØRDAGENS NYMÅNE ⬇️

...Nymånen lørdag med sin kraft🌙

Det er tiden for å trekke seg litt innover. Se hvordan veien du nå er på også harmoniserer med din sannhet. Nymånen som vil at vi sår frøet som er viktig for vår utvikling. En ny fase. En ny periode. Vannmannen sin styrke: tørre å være deg selv!!!

Månefaser som gjør oss sensitive 💫

Om du føler deg litt ekstra sensitiv nå er det naturlig. Månen påvirker vår yin. Vår feminine side der hvor sårbarhet, følelser, hjerte sitter. Det er tiden for å omfavne det som bor der. Gi deg selv plenty av kjærlighet og tørre og gjøre de endringer som er viktig for deg!

Meditere på røtter, stabilitet, men også hjerte. Gi slipp på det som holder deg tilbake! Som jeg nå trakk, kortet med erkeengelen Mikael...vi kutter usunne bånd og mønstre..

Til slutt:

Tusen takk for deg som er her og følger min vei! 💜 Husk: jeg er fortsatt her og like mye som før, men på min hjemmeside. Der finner du: 🌱Bloggen med innleggene, tilbudene innen yoga, healing, videoer, samlinger, medlemskap, retreats...ALT JEG ER - er også der...🥰🙏

En nydelig helg ønsker jeg deg☀️❄️ Husk å klemme et tre😉🌲

Lys, Vilde

Sjamanhealer, intuitiv veileder og yogalærer