Kjærlighet er i alt...

04.07.2023

*Alle bilder ligger samlet nederst av innlegget

Det er tirsdag og jeg har hatt min første natt under stjernehimmel med mars og venus tett på. Mars som krigeren og venus som kjærligheten...og...fullmånen...Alt jeg føler er kjærlighet! 

Jeg landet på øya i går og satte meg på bussen for å gå gjennom the green line...grenseområdene fra gresk til tyrkisk. Litt merkelig, men gatene du går gjennom er fulle av sjel, små basarer og cafeer. Så går du gjennom to kontroller og du er på Nord Kypros. Energiene er veldig så forskjellige fra sør og nord. Sør er busy og mer stress. Nord er som å gå langt tilbake i tid og du lander i ro momentant. 
 
Jeg ble møtt av J som jeg vil dele mer om utover THE CIRCLE. Ja, sirkel med karmiske bånd. En vakker sjel jeg var så heldig og få inn i livet mitt en stund tilbake som på sekundet visste hvem jeg var. Alt jeg trengte, ønsket - det som var riktig for meg. Tydelig tegn på sjeleforbindelse. Vel, kjærligheten er aldri helt enkel så det er også en reise.

Så jeg opppdaget nye perler i går og jeg ble tatt tilbake til tenåringsjenta Vilde som hadde en crush til en FN soldat fra England. Han var stasjonert på grensen - og jeg var på besøk rett som det var. På moped fra kysten i sør..gjennom små landsbyer og smale veier med vakre steinhus...Vel, i går var jeg tilbake og hjerte frydet seg! Herlige minner og en uredd ung jente som fulgte hjerte sitt.

 Så dagen i går gikk fort. Det var en dag i kunst og kreativitet  - so much beauty! Så var det å kjøre videre til det området av øya hvor jeg pleier å bo. Over fjellene og i golden hour..ned mot havet og til bungalowen.

Det ble morgen og det første jeg gjorde var å åpne stuedørene hvor utsikten mot havet er. Der kom vinden og varmen mot meg der jeg fortsatt lå i sengen. Tårer trillet, det hele opplevdes så vakkert. Kjærligheten er jo overalt! Jeg gikk videre ut på verandaen og tok med mala for morgenmeditasjon, men først en nydelig stund med rosene, små steinhus, fjellene, sommerfugler, havet og solen...Sommerfuglene danser rundt meg, 2 og 3 stykker. Det beste tegn på en positiv utvikling, en forandring, en reise, modning og forfedrene som løfter meg... Jeg lever i øyeblikket. Jeg føler kontakt med naturen rundt meg og jeg er tatt godt i mot... 

En dag på stranden venter nå. Jeg må rense kroppen i nydelig saltvann og lande i ett med jord. Jeg er på plass i mitt rike og stor healing skal få lov å komme til. 

Om du liker reisebloggen min så er det bare å klikke seg inn litt hver dag. Kom gjerne med feedback! Velkommen er du 🙏

Jeg ønsker deg en nydelig dag der du er - husk at du er viktig!! 

Lys, Vilde