Fra stillhet til bypuls

06.07.2023
Dagene blir ikke alltid som planlagt og med mye dårlig internett blir delinger og video opplastinger vanskelig til tider. Men, jeg liker at vi her er mange år tilbake i tid...og ikke være i internett boblen og nettverket gir en større følelse av indre ro.

Det er nå blitt torsdag og jeg har reist fra øde og stille omgivelser og inn til byen. Før bylivet landet jeg godt og hadde mange herlige meditasjoner i ett med lyden av bølgene. Svømt og fått smaken av det salte vannet :) Å være i vann er ubeskrivelig godt! En frihet og letthet..flyt og glede. Jeg havnet på stranden som faktisk var "den første" 5 år tilbake....Senere på kvelden ble jeg også overrasket da jeg ble tatt med til stedet hvor jeg hadde det første retreatet før lock down. Ja, the circle jobber med meg nå - det er helt sikkert!


På veien til byen kjørte vi en omvei. Vi skulle lete etter en nøkkel som var mistet under overnatting i fjellet, så vi tok turen. Det bke ingen nøkkel, men naturopplevelsene var verdt turen. Jeg har vært der flere ganger, men hver gang blir jeg mer og mer forelsket. Det grønne, alle furutrær, fjelltoppene. Den svingte smale veien...det er så sjarmerende! Five fingers mountain...jeg gleder meg til å vise retreatgruppene disse stedene!

Så byen kalte på oss. Vi valgte å tilbringe litt tid på er sted med varme minner. Dette stedet er av de eldste bygninger i byen og moskeen er vår nabo. Vakkert er det med bønneropene...jeg setter meg ned og nyter. Selv om dette ikke er min religion så er det noe kjent som rører hjerte mitt. Jeg blir både ydmyk og emosjonell.


Ja, gjensynet var gledelig med personalet der og det ble mange gode klemmer. Å skape bånd, knytte egne nettverk blir aldri feil. Nyheten om et nytt fjell retreat som disse eierne straks er ferdig med, kom som en stor gave til meg! Det kan definitivt bli interessant for meg og fremtidsplanene! Ja, jeg flyter med, er åpen og muligheter kommer... 

Etter gjensynet rullet jeg fort ut yogamatten min på plassen der jeg filmet masse ifjor sommer og jeg nå hadde en lang egenpraksis og chanting. Å bevege energien er viktig hver dag. Derfor startet jeg medlemskapene mine Time To Heal for å veilede litt jevnlig. Både innenfor yoga og åndelig vekst. Det jeg vet er at disse praksisene virker!! 

Så, bylivet er noe hektisk, men jeg elsker det også. Alle mennesker, møter, trange gater, små cafeer - det føles godt ut å være knyttet til alt som er der. Vi havnet på en tyrkisk musikkbar hvor et fantastisk lokalt band spilte tradisjonelle sanger. Alle uten om oss, norsk og engelsk, var tyrkiske så det ble full fart :) Så levende og ekte! Selve lokale var et kunstverk i seg selv og med åpent tak - stjernene blinket rundt oss. Der ble planer lagt, kjærligheten får nå vise vei så litt endringer blir det denne sommeren...The circle... remember? 

Jeg ligger å skriver på solsengen under en diger parasoll. Jeg booket meg inn på et nydelig sted hvor jeg kunne bade og hvile siden jeg var noe sliten etter sist natt. Noen timer her før en solnedgang sksl nytes fra et gammelt kloster litt lenger opp i fjellsiden. Det er et kraftfullt sted. Å meditere i de omgivelsene er spennende da det er mange sterke gamle sjele rundt der og mye åndelig aktivitet. Der skal bilder tas og jeg deler i morgen. Videre blir det å kjøre mot nytt sted å bo som vi ikke helt har bestemt oss for. Universet vil vise veien ♡ 

Jeg håper du har det bra der du er! Lys og glede fra meg