Sommerkurs HealingYoga

Nye datoer vil komme!

Nå kan du planlegge sommerens store transformasjon og forvandling!

Om du lenge har planlagt en HealingYoga Instruktør Kursvei hos meg, men synes det er vanskelig med helgesamlinger og binding gjennom flere måneder, kan jeg nå tilby en magisk og intensiv undervisning på vakre Nord Kypros denne sommeren! Gjennom 14 dager vil du få alt du trenger av teori og praksis for å gi deg selv - eller andre - herlig HealingYoga - som deilig påfyll og balanse gjennom livet! Her vil du kjenne på kraft, sterk healing og riktig transformasjon - og jeg viser deg veien...

Hva er HealingYoga?

Først og fremst er dette kurset for alle som ønsker større bevissthet innen kropp, sinn og sjel, energiarbeid, healing og myk yoga. For deg selv - eller som en instruktør - en reise som vil gi deg mye!

Som yogalærer, healer og spirituell veileder har jeg valgt å lage en helhetlig kursutdannelse innenfor yoga og healing. Du vil garantert utvikle deg som menneske. Det er en kursvei som skal hjelpe deg med å forstå livet, deg selv og andre enda bedre. Gi deg svar på de dype spørsmålene om meningen med "alt". Det er en helhetlig praksis og teori som omfavner fysisk kropp, følelse, tanke, ånd, sjel - hvor yoga og healing er en del av utviklingen. Her skal vi lære oss selv å kjenne samtidig som vi vil kunne være til stor hjelp for andre med spennende og ny kunnskap! For kun deg selv eller som instruktør...

For mer fakta:

Vi bor på et praktfullt sted i nærheten av vakre Kyrenia hvor vi har alle muligheter til å fordype oss i yoga, filosofi, healing, natur, energiarbeid...Rett ved havet og nydelige urørte strender. Ved siden av kan byen også gi oss et avbrekk med litt herlig puls ;) Det blir også tid til strandliv, tur i fjellet, detox fra havet og hyggelige stunder. Bli med da vel!


  • Dato: KOMMER NY!! 
  • Daglig teori og praksis med stor mulighet til transformasjon!
  • 100 timers kurset får du til 17.500 NOK som er inkludert perm med alt pensum, diplom og opphold i vakker leilighet i rolig og trygt område. Her kan du få en nedbetalingsplan uten ekstra kostnader ved signert kontrakt.
  • Fly og mat kommer i tillegg, men husk det er veldig billig å leve der! Anbefaler å booke fly raskt.

Om du er interessert og ønsker å melde deg på vil jeg ta deg med gjennom alt av praktisk informasjon - også hvor vi skal bo - alle opplysninger. Det jeg lover deg her og nå er at du ikke blir skuffet ;)